Sztárok

„Egészen új élmény” – Vadonatúj szerepben próbálta ki magát T. Danny – Interjú

T. Danny, azaz Telegdy Dániel többszörösen bebizonyította, hogy nagy tehetséggel áldotta meg a sors: rapperként sikert sikerre halmoz, a Dancing with the Stars negyedik évadában pedig azt is megmutatta, hogy profikkal vetekszik a tánctudása – ráadásul hamarosan újabb területen láthatják a rajongói, méghozzá a Zsákbamacska műsorvezetőjeként.

Zajlik körülötte az élet

Noha még csak a húszas éveiben jár, T. Danny már most a legnépszerűbb hazai rapperek táborát erősíti; sorra adja ki a slágereket, közben pedig televíziós karrierje is szépen ível felfelé. Rajongói a Dancing with the Stars előző évadában addig sosem látott oldaláról ismerhették meg, hiszen már az első élő show-ban bebizonyította, hogy a zene mellett a tánchoz is remek érzéke van, amit tökéletesen alátámaszt, hogy partnerével, Lissák Laurával egészen a döntőig menetelt. Hamarosan ismét új szerepben tűnik fel, ugyanis ezúttal a TV2 csatornáján futó Zsákbamacska című műsor egyik házigazdájaként találkozhatnak vele a nézők, méghozzá Szente Vajk oldalán. Az április 27-én, VIP adással debütáló vetélkedő keddi sajtótájékoztatóján a fiatal rapper a Femcafe.hu-nak a forgatáson szerzett élményeiről, valamint tapasztalatiról mesélt, kitért arra, milyen volt együtt dolgozni a Jászai Mari-díjas színésszel, emellett szóba került az is, hogy testvére, Telegdy Ádám egyéni csúccsal olimpia induló lett, de arról is őszintén mesélt, miképpen éli meg jelenleg a szingliséget, nyitott-e egy új párkapcsolatra és számára milyen az ideális nő.

„Egészen új élmény, nem gondoltam, hogy ennyire fog érdekelni ez a szakma” – fogalmazta meg többek között gondolatait a műsorvezetésről. A teljes interjút az alábbi videóban hallgathatod meg:

Szerencsétlenségek sorozata nehezíti meg mostanában Kárpáti Rebeka életét, ráadásul a TV2 csatornáján futó Zsákbamacska sajtótájékoztatójára is mankóval érkezett – sérüléséről bővebben mesélt a Femcafe.hu-nak.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!