Sztárok

Szabados Ági könyvajánlója a nyárra - ezeket mindenképpen érdemes lesz olvasni

Izgalmas olvasnivalók a nyári szünetre.

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe, az EMMA Egyesület és P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Mit olvassunk a nyáron?

A napokban rendezték meg a Schwarzkopf Gliss- For Every You PR eseményét, melyen a márka nagykövete Szabados Ági is részt vett. A gyönyörű műsorvezető könyvek iránti szenvedélye a Harry Potterrel kezdődött, később misszió lett belőle, mára pedig már ez az egyik hivatása. Ági 2020 őszén megalapította a saját könyvkiadóját és megnyitotta a Libertine Könyvesboltot, ami azóta is hatalmas népszerűségnek örvend. Szerinte az olvasás terápiának is kiváló, ráadásul az egyik leghatékonyabb formája a személyiségfejlesztésnek. Ági küldetése az, hogy segítsen az embereknek újra felfedezni az olvasás örömét, és ehhez most hozott is 3 izgalmas olvasnivalót a nyárra.

Ha kíváncsi vagy rá, hogy milyen könyveket ajánl Szabados Ági a nyári szünetre, akkor kattints a videóra:

Lead kép: Szabados Ági

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Nehéz hét elé néz az, aki az alábbi három csillagjegy alatt született.
Utazás
Immáron tényleg a nyár kapujában vagyunk: fontos határt lép át a héten a hőmérséklet csúcsértéke.
Lifestyle
Az alábbi három csillagjegy szülötteinek egy rossz szavuk sem lehet a héten - a friss horoszkóp csupa pozitívumot ígér nekik.