Sztárok

Eva Mendes 50 évesen jobban néz ki, mint valaha: ez kortalan szépségének titka

Nehéz elhinni, hogy Eva Mendes már 50 éves, hiszen ránézésre simán azt hinnék, hogy a harmincas éveiben jár – ezt azonban nem csupán annak köszönheti, hogy csodás géneket örökölt.

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Még mindig ragyogóan fest

Eva Mendes a kilencvenes évek óta él a rivaldafényben, és mindig is a világ legdögösebb nőinek táborát erősítette – ez az idő múlásával, valamint attól függetlenül sem változott, hogy mostanra kétgyermekes édesanyává vált. Ryan Gosling felesége szépségét elsősorban a természetnek köszönheti, azonban ő maga fiatalkora óta tudatosan ügyel arra, hogy remek adottságai ne fakuljanak meg – ehhez pedig példaértékű életmódot alakított ki magának, amibe nem csak annyi tartozik, hogy egészségesen táplálkozik, valamint hogy időt szán a testmozgásra. Inspiráló felfogással, illetve szemléletmóddal éli a mindennapjait, ami bizony a külsején is meglátszik; galériánkban eláruljuk, mi a kubai-amerikai színésznő titka!

Egy korábbi interjúban elárulta, hogy bár nem szeret edzeni – elmondása szerint szörnyen lusta tud lenni – mégis nagyon komolyan veszi a mozgást, mert tudja, hogy a teste hálás lesz érte. Éppen ezért még a legrosszabb periódusaiban is ráveszi magát arra, hogy felálljon a kanapéról.
Kattints a további képekért!

Ryan Gosling és Eva Mendes gyermekei nagyon aranyosak: Esmaralda, valamint Amada rengeteg nőttek az elmúlt években, ráadásul napról napra egyre szebbek.

Leadfotó: Gustavo Caballero/Getty Images for New York & Company

Forrás: HOLA!

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...