Fashion&Beauty

Fashion&Beauty
Mint azt már korábban többször írtuk, a 2000-es évek divatja újra visszaköszön. Éppen emiatt nincs is jobb alkalom arra, hogy kipróbáld ezeket idén tavasszal.
Fashion&Beauty
Sokszor éri baleset a körmeinket, éppen emiatt előfordul, hogy muszáj a többit is lereszelni. De ne aggódj, röviden hosszon is nagyon jól mutatnak az egyes manikűrök.
Fashion&Beauty
A virágok nem feltétlenül számítanak forradalmian új, úttörő trendnek tavasszal, mégis van valami a tavasz kezdetében, ami virágokért kiált – legyen szó ruhákról, frizurákról, vagy éppen rúzsokról.
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Fashion&Beauty
Rengeteg új nadrágtrend látott napvilágot a napokban. A kengyeles cicanadrágok például fénykorukat élik, de egy másik darab is visszajött a divatba.
Fashion&Beauty
Néha napján mind szeretnénk ragyogó, sima és rendezett frizurát – ennek leggyorsabb módja pedig a hajvasalás. Viszont, ha nem megfelelő módszerrel, illetve túl gyakran vasaljuk hajunkat, óriási...
Fashion&Beauty
A micellás víz már régóta népszerű termék, hiszen a smink eltávolítása mellett megőrzi a bőr természetes olajait. De tudtad, hogy a micellás vizet akár a hajadra is használhatod?
Fashion&Beauty
Tóth Andi magához hűen a Glamour gálára sem öltözött hercegnőnek, sőt, mi több, testét szinte mindenhol hegyes szegecsek borították.
Fashion&Beauty
Az új év mindig esélyt jelent egy kis változásra, fejlődésre, legyen szó a fitness céljaidról, az életmódváltásról, vagy éppen egy új divatirány követéséről. Valójában viszont nincs is szükség új...
Fashion&Beauty
Tavasszal sokan döntenek a megújulás mellett. Nem volt ez másképp Erős Antónia esetében sem, aki nemrég felkereste a fodrászát, új hajszínét pedig a követőinek is megmutatta.
Fashion&Beauty
Talán nem túlzás kijelenteni, hogy Sáfrány Emese viselte a legfeltűnőbb szettet az idei Glamour gálán.
Fashion&Beauty
A világhírű énekesnő ezúttal is a határokat feszegette: hihetetlenül stílusos, de kacér fotóiért kapott hideget-meleget a követőitől.
Fashion&Beauty
Hajunkat parfümözni nem igazán számít újdonságnak. Egyáltalán nem mindegy viszont, hogy milyen összetevőkből áll az adott parfüm, amit hajunkra permetezünk.
Fashion&Beauty
Irritációt és szárazságot észlelni bőrünk bármely területén kellemetlen. Száraz szemhéjjal küzdeni viszont különösen fájdalmas és zavaró tud lenni.
Fashion&Beauty
Katalin a minap mesés összeállításban intézte a teendőit London belvárosában: a letisztult, nőies és elegáns outfit jól passzolt a hercegné kifinomult személyiségéhez.
Fashion&Beauty
Tolvai Reni egyébként sem a visszafogott, decens darabok híve, de ezzel a tűrpiros, kígyóbőrmintás szettel igazán nagyot robbantott.
Fashion&Beauty
A szónikus technológiával működő arctisztítók az elmúlt években üstökösként robbantak be a szépségpiacra, több millió beauty-fan szívét elvarázsolva. A svéd FOREO igazi úttörő ezen a téren, a...
Fashion&Beauty
Telt házas divatbemutatón debütált a Zhoja Easy kollekciója.
Fashion&Beauty
Az idei fürdőruhadivat meglehetősen változatosra sikerült. Ennek főleg az az oka, hogy számtalan fazon került vissza a korábbi időszakokból és trendekből, ezért sokféle forma és minta vált elérhetővé...

Oldalak