Home&Design

Home&Design
A szerelmi háromszögön kívül van még egy dolog, amit imádunk Az éhezők viadala filmekben - ez pedig a lakberendezési stílus, amit inspirált.
Home&Design
A kék köztudottan egy nagyon megnyugtató szín, nem mindegy viszont, hogy melyik szobába mely árnyalatát választjuk ennek a gyönyörű palettának.
Home&Design
Te is imádsz olvasni, de olykor problémát okoz a rengeteg olvasnivaló tárolása? Most megmutatjuk, hogyan alakíts ki praktikus és stílusos könyvespolcokat, amelyek nemcsak a könyveidnek adnak otthont...
Home&Design
A fővárosi agglomeráció legolcsóbb része lett Budapest északi vonzáskörzete, de a visszaesés ellenére jóval meghaladják az árak a járvány előtti szintet.
Home&Design
A jól berendezett terasz és a kerti nappali olyan kültéri helyiség, amely a ház természetes folytatásaként, valódi lakótérként szolgálhat az év nagy részében. Átmenetet képez a kert és a ház között,...
Home&Design
Gyermekeink szobájában nagyon fontos, hogy nyugodt, mégis játékos és vidám légkört teremtsünk. A kérdés csupán annyi, mégis hogyan valósítsuk ezt meg?
Home&Design
Egy üres szoba bebútorozása, vagy éppen egy meglévő helyiség átalakítása nem kis munka, néhány tippet megfogadva viszont könnyedén veheted az akadályt.
Home&Design
Amikor meghalljuk azt a szókapcsolatot, hogy otthon és biztonság, akkor a legtöbb embernek kapásból a betörések, a hiperszuper biztonsági záras ajtók és a riasztóberendezések jutnak az eszébe. Persze...
Home&Design
A forró nyár és a szokásosnál kellemesebb ősz idején még gondolatban is nehéz készülni a téli hidegre, pedig amikor majd beköszönt, nem is lesz jobb érzés, mint biztonsággal elkényelmesedni a meleg...
Home&Design
Hol és mire használható egy rögzített, osztott létra? Milyen kategóriába sorolható ez a típus, és mi mindenre célszerű odafigyelni a kiválasztásakor? Kiknek és milyen aspektusból jelenthet hozzáadott...
Home&Design
Fürdőszoba felújítások esetén nagy népszerűségnek örvendenek a hátfallal rendelkező praktikus és esztétikus zuhanykabinok, ugyanis több problémára is megoldást nyújtanak kedvező áron.
Home&Design
A fürdőszoba otthonunk egyik legfontosabb helyisége, ezért nagyon fontos, hogy megfelelő, praktikus és esztétikus módon rendezzük be.
Home&Design
Az őszi időszak a természet csodaszép változásai mellett rengeteg beltéri dekorációs lehetőséget is tartogat.
Home&Design
Kautzky Armand Jászai Mari-díjas színészként sokat játszik és próbál, így nem mindig van ideje annyit kertészkedni, mint szeretne. Most azonban két hét alatt megújította a kertjét egy szuper csapat,...
Home&Design
Néhány dolgot mindenképp érdemes elkerülni, ha látogatókat hívunk, ezek ugyanis nemcsak a szemfüles családtagokat, de a vendégségbe érkező barátokat is zavarhatja.
Home&Design
Kicsinosítanád a szobádat vagy felújítanád a teljes lakóteredet? A 70:30 szabállyal játszi könnyedséggel varázsolhatsz érdekes és karakteres otthont magadnak.
Home&Design
A gazdag ékszertónusokhoz a trend értékes kövekből (például smaragdból ​​és zafírból) merít ihletet, drámai hangulatot eredményezve az adott helyiségben.
Home&Design
Időben cselekedj, ha nem szeretnél lemondani arról a kis zöldről a hideg hónapokban sem.
Home&Design
Te is a vintage stílus szerelmese vagy? Akkor ezeket a konyhákat imádni fogod!

Oldalak