Home&Design

Home&Design
Valószínűleg mind egyetértünk abban, hogy az étkező főszereplője az asztal. Még, ha nem is feltétlenül ez az elsődleges hely, ami teret szolgáltat dísztárgyainknak, egy ízlésesen dekorált asztal az...
Home&Design
Az év kültéri trendeket bemutató mottója bőségről árulkodik: még több könnyedség, még több szín és még több elegancia.
Home&Design
Nem is gondolnád, mennyire befolyásolni tudja a hangulatodat az, hogy milyen színekkel veszed körül magad. Jó, ha tudod, melyik, mire való.
Home&Design
Maxold ki az otthoni munkát! Ha annyira te sem vágysz vissza az irodába, újítsd fel a home office-odat!
Home&Design
Ha a nappali kialakításáról van szó, a megfelelő színpaletta kiválasztása az egyik legfontosabb lépés. Valószínűleg ez fogja meghatározni a tervezés egész menetét és a hangulatot otthonod...
Home&Design
Egészséges talajban szépen nő a növény. De honnan tudjuk, hogy ideje átültetni szobanövényeinket?
Home&Design
Mikor már azt hittük, design-ban nem tudnak újat mutatni, jön végre egy olyan konyhatrend, amibe első látásra beleszerettünk! Praktikus, esztétikus, egyszerűen imádjuk!
Home&Design
Unod a dekort, és ráférne már egy átalakítás az otthonodra? Nem kell vagyonokat költened, ha okosan használod meglévő tárgyaidat.
Home&Design
Gyógyítanak, segítenek céljaid elérésében, serkentik az energiaáramlást – az ásványok erejét ősidők óta használják. Neked is érdemes beszerezned egyet-egyet a lakásba.
Home&Design
A belsőépítészeti trendek a színek, a minták és az egész dizájn állandóan változó körforgását jelentik – ez alól pedig az étkezők sem kivételek.
Home&Design
Számos világhírű dizájner és belső építész nyújt inspirációt ahhoz, hogy megtaláljuk saját stílusunkat – nőnap alkalmából pedig kiválasztottuk azt a 3 inspiráló lakberendezőnőt, akik fontos szerepet...
Home&Design
Február 28. a nemzetközi hygge nap. Na de mi is az a hygge, amely köré a dán mindennapok épülnek, és hogyan lehet neked is ilyen stílusú otthonod? Mutatjuk!
Home&Design
Amióta egyre többet dolgozunk otthonról, a stressz a négy fal között is utolér minket. Ezekkel a növényekkel viszont garantált a nyugalom és dekorációként is tökéletesen funkcionálnak.
Home&Design
Ha lakásunk dekorálásáról van szó, mindenképpen érdemes az egyszerű díszek mellett a jelentőségteljesebb tartozékok között is válogatni, amik dekoráló funkciójukon túl lakásunk hangulatát is...
Home&Design
Sokan álmodnak egy teljesen új, modern és stílusos konyháról, de vagy bérelt lakásban élnek, vagy egyszerűen nem engedhetik meg maguknak a jókora velejáró kiadást. Ha te is ebben a cipőben jársz,...
Home&Design
Rengeteg módja van annak, hogy konyhánkat értékesebbé tegyük. Nem is kell feltétlenül nagyon modern újításokra gondolnunk, ha át szeretnénk alakítani kissé konyhánkat.
Home&Design
Nem kell feltétlenül szakembert hívnunk, ha az otthonunk berendezésénél a tökéletes összhang és harmónia elérése a cél. Egy megfelelő fókuszpont elhelyezése ugyanis önmagában óriási változást hozhat.
Home&Design
Nem csak a mosógépben tudja kifejteni jótékony hatását. Mutatunk pár helyet a háztartásban, ahol hasznát veheted az öblítőnek.
Home&Design
Inspiráló újdonságok várnak ránk a konyhák világában 2023-ban is. Mutatjuk az idei legnagyobb trendeket.

Oldalak