Szerzői jogok

Kedves Felhasználó!

A Femcafe.hu internetes portálra történő belépéssel a következőket fogadtad el, abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználóként látogatod az oldalt:
A Femcafe.hu weboldal összes lapján található tartalom a Netrise Hungary Kft. szellemi tulajdona. A weboldal tartalma a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben foglaltak szerint védelem alatt áll.

Ennek következtében:

Az oldal bármely részének (szöveg, fotó, hanganyag, grafika, videó, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program, címlista) feldolgozása, terjesztése, adatbázisban történő tárolása, letölthetővé tétele, harmadik személynek történő értékesítése a Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos.

Tilos továbbá a Tulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, még változatlan formában is.
A femcafe.hu tartalmának részben vagy egészben történő jogosulatlan felhasználása büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

A Femcafe.hu weboldalról híranyagokat átvenni, csak a hírforrásra történő egyértelmű, linkkel ellátott visszahivatkozással lehetséges.

Szolgáltatásaink számos, felhasználók által feltöltött hivatkozást, linket, képet, tartalmaznak, amelyek más web-oldalakra mutatnak, vagy más weboldalakon találhatók. Ezen képek és web-oldalak tartalmáért és szolgáltatóik adat-, valamint információvédelmi gyakorlatáért a Tulajdonos nem vállal felelősséget.

A Femcafe.hu logó, valamint domain név szerzői jogvédelem alatt áll. Felhasználása (a hivatkozás kivételével), csak a Tulajdonos előzetes, írásos engedélyével lehetséges!

_

Figyelem!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni tisztelt Olvasóinkat, hogy a https://www.femcafe-hir.com/ oldal, valamint az itt található tartalmak semmilyen formában sem tartoznak kiadónk, a Netrise Hungary Kft. hatáskörébe, ennek kilététől és szellemiségétől messze elhatárolódunk. A Femcafe.hu domain névvel való visszaélés kapcsán a megfelelő polgári-, és büntetőjogi lépéseket megtettük. Szerkesztőségünk kizárólag a https://www.femcafe.hu/ oldalra készít tartalmakat, nincs semmilyen közünk a megnevezett álportálhoz!

Üdvözlettel:
A Femcafe.hu kiadója