Utazás

Utazás
A napkitörés a Napnak a Földtől épp átellenes feléről lépett ki, de ennek ellenére elérte a bolygónkat.
Utazás
A földpiramis állapota az elmúlt évek során folyamatosan romlott. A szakemberek csak a közelmúltban vonták vizsgálat alá.
Utazás
A kommunista állam újabb ballisztikus rakétát bocsátott fel a Keleti-tenger irányában - a gyakorlat rendkívül erős üzenet az ellenség számára.
Utazás
Mivel a Hold légköre rendkívül vékony, ezért az idegen égitestek könnyűszerrel elérik a felszínét. Ez történt most is.
Utazás
Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a héten végre berobban a tavasz: a csúcshőmérséklet a 20 fokot is megugorhatja.
Utazás
Horvátország a magyarok egyik kedvenc üdülőhelye és ez nem véletlen. De jártál már Opatijában? Ha még nem, akkor itt egy jó pár érv, hogy miért utazz oda!
Utazás
A nemzeti ünnephez kapcsolódó programok miatt szerdán közúti korlátozásokra, és emiatt közösségi közlekedési változásokra kell készülni Budapest belvárosában - tudatta a Budapesti Közlekedési Központ...
Utazás
Egyre fontosabbnak tartják a legmenőbb osztrák síparadicsomok, hogy külön programokat találjanak ki a síelő nőknek. Erről Tallós Rita színésznő beszélt portálunknak.
”Úgy véljük a mai nőnek természetes igénye mutatkozik arra, hogy teljes értékű pihenésben részesüljön.."- mondta Mona Maier.
Utazás
Legyen szó sikoltozó gyerekekről, túlárazott mogyorókról vagy lármás esküvői partikról - köztudott, hogy a repülőgépek határozottan nem a legelbűvölőbb közlekedési eszközök.
Utazás
A székesegyházban 2019. április 15-én csaptak fel a lángok, elpusztítva a tetőzetet és a huszártornyot.
Utazás
Kibabrált az idei tél a síelni vágyó magyar turistákkal, mert alig találhattak olyan üdülőfalut, ahol nemcsak a műhavazott pálya, hanem a környék is a télre emlékeztetett.
Utazás
Az incidens a Róma szomszédságában fekvő Guidonia Montecelio felett történt. Mindkét pilóta meghalt.
Utazás
Tavaly a hongkongi turisztikai testület bejelentette, hogy 2023-ban félmillió ingyenes repülőjegyet osztanak szét a turizmus fellendítésének céljából – és ez most végre hivatalosan is megtörténik. Az...
Utazás
Több helyen várható ma zápor és zivatar, ugyanakkor tombolni fog a "meleg" - még akár meg is haladhatja a 20 fokot a csúcshőmérséklet.
Utazás
Utazás
Ezt a listát talán nem árt figyelembe venned, ha európai utazást tervezel.
Utazás
Már a hét folyamán elindul egy markáns felmelegedés - mely jelentősebb csapadékkal is jár majd -, de az igazi, tavaszias meleg csak március idusán éri el Magyarországot.
Utazás
A Balatoni Kör tagjai 2023. tavaszától több kisebb gasztronómiai eseménysorozatot szerveznek.

Oldalak