Rólunk

Kedves Látogató! Üdvözlünk a Femcafe.hu női portál bemutatkozó oldalán, köszönjük, hogy minket olvasol! Büszkén mondhatjuk, hogy oldalunk 2010-es indulása óta már több, mint egymillió olvasó látogat el hozzánk havonta. És hogy mi a titkunk? Szeretjük, amit csinálunk. A Femcafe.hu épp olyan, mint mi, nők vagyunk. Sokféle, érdekes és mindig változik. Emellett pedig remek alkalmazkodó is, hiszen a digitális világ - akárcsak a női lét -, szinte minden nap új kihívásokat tartogat. Témáink között éppúgy szerepelnek a nőiség, az anyaság, a mentális egészség, a környezetvédelem és a fenntarthatóság aktuális kérdései, mint a szórakoztató, könnyed tartalmak, a divattippek vagy a hírességekkel készült videós interjúk. Hiszen a nap egyazon órájában is hallgathatunk Mozartot és Lady Gagát, nem igaz?! És mindig készen állunk arra, hogy tanuljunk - elsősorban tőletek, olvasóktól. Mert ez a lap nem csak mi vagyunk: nap mint nap inspirálódunk és építkezünk a visszajelzéseitekből, hogy olyanná formáljuk a Femcafét, amit mindannyian szeretünk. Hogy mind azt érezhessük, ami a Femcafe.hu szlogenje: “Itt önmagam lehetek”.

Ismerj meg minket - íme szerkeszesztőségünk tagjai:

Sajószegi Veronika

Főszerkesztő

Több, mint 15 éve kezdtem az újságírói pályát és szerencsésnek mondhatom magam, mert sosem érintett a kapunyitási pánik: tudatosan készültem erre a hivatásra. Már tizenévesen gyűjtöttem a női magazinokat és arról álmodtam, hogy egyszer én is egy ilyen trendi lap szerkesztőségében fogok dolgozni.

Olvass tovább!

Hosszú Kata

Home&Design, Lifestyle, Social Media

2021 óta erősítem a Femcafe.hu szerkesztőségét, ahol újságíróként, olvasószerkesztőként és social media managerként dolgozom. Első cikkeimet gimnazistaként írtam, majd jogi pályára készültem, végül mégis a kommunikáció területén találtam meg önmagam.

Olvass tovább!

Nagy Beatrix

Sztárok, Lifestyle, Egészség

Közel öt éve vagyok a Femcafe csapatának tagja, az olvasók pedig leggyakrabban a brit királyi családról szóló cikkeim kapcsán találkozhatnak velem, de az egészség és a lifestyle rovatok témái sem állnak tőlem távol.

Olvass tovább!

Kovács Dóri

Sztárok, Lifestyle, Fashion&Beauty

Öt éve dolgozom újságíróként és szerkesztőként, a Femcafénál pedig 2021 nyarán kezdtem dolgozni. Elsősorban a Sztárok rovat szerzőjeként tevékenykedem, emellett a weboldalon, valamint a social media felületeken számos videós interjúmmal találkozhatnak az olvasók.

Olvass tovább!

Gáll Franciska

Fashion&Beauty, Utazás

Gáll Franciska vagyok, több mint 10 éve dolgozom a divatszakmában, és büszke vagyok rá, hogy modellként a legnevesebb világmárkák, mint például a Dior, a Calvin Klein és az Armani kifutóin is szerepelhettem. 2023 végén csatlakoztam a Femcafe.hu csapatához, cikkeimmel főleg a Fashion&Beauty rovatban találkozhatnak az olvasók, emellett a videós tartalmak készítése áll közel hozzám.

Olvass tovább!

Kelemen Alíz

Gyakornok

Már több mint egy éve dolgozom gyakornokként a Femcafe csapatánál. Cikkeimmel szinte minden rovatban találkozhatnak az olvasók, de gyakran készítek videós és írásos interjúkat is. Szabadidőmben szépirodalmi műveket, leginkább novellákat és regényeket írok, 2021 nyarán jelent meg Lily Jane című könyvem.

Olvass tovább!

Kiss Dominika

Külsős szerző, Asztrológus

Kiss Dominika vagyok, a Femcafe Horoszkóp rovatának szerzője. Gyerekkorom óta érdekelnek az emberi lélek rejtelmei és a spiritualitás, így asztrológusként azon fáradozom, hogy minél több embernek segítsek megismerni önmagát.

Olvass tovább!

Wadolowski-Balogh Orsolya

Külsős szerző

Immár 3 éve készítek tartalmakat külsős szerzőként a Femcafe.hu-ra. Leginkább a lifestyle rovatot gyarapítom cikkeimmel, de a Sztárok rovatban is otthonosan mozgok.

Olvass tovább!

Müller-Hegedűs Henriett

Külsős szerző

2024-ben csatlakoztam a Femcafe csapatához, ahol jelenleg kisgyermekekkel kapcsolatos cikkeket írok és családi témákkal foglalkozom. Mindig is szerettem kiírni magamból a gondolataimat, és bölcsész tanulmányaim során is gyakran vállaltam be plusz írói feladatokat, melyekben már korábban is kiélhettem a kreativitásomat.

Olvass tovább!

Szajki-Vörös Adél

Külsős szerző

Szajki-Vörös Adél újságíró, forgatókönyvíró, producer vagyok. Több, mint húsz éve filmes újságíróként kezdtem, ma emellett pszichológiai, (pop)kulturális és anyasággal kapcsolatos, női fókuszú cikkek is kiszaladnak a kezem alól.

Olvass tovább!