Egészség

Egészség
Az étrendkiegészítők nagyban hozzájárulhatnak mindennapi egészségünk megőrzéséhez, az viszont sok mindentől függhet, hogy életünk különböző szakaszaiban mire is van leginkább szükségünk.
Egészség
Mind csodáljuk azokat az embereket, akiknek ahogy éri az arcát a párna, már alszanak is. Sajnos nem mindenki ilyen szerencsés, de van 3 csillagjegy, akinek sosem lesz gondja az alvással.
Egészség
A csokoládé az emberek egyik kedvenc ínyencsége, a kutyák számára azonban halálos csemege lehet.
Egészség
Van az úgy, hogy összecsapnak az ember feje felett a hullámok. Amikor minden nehezebb, semmi nem sikerül, és úgy érzed, ez most már mindig így marad. Erőgyűjtéshez hoztunk néhány gondolatot....
Egészség
Nemcsak a konyhában használhatjuk ezt a csodalevelet, hanem kúraként is a hasznunkra lehet.
Egészség
A naponta elfogyasztott több mint 2 milliárd csészével a kávé a világ kedvenc itala. De ha valaha is érezted már, hogy a második (vagy harmadik, vagy negyedik) csészétől ideges leszel, akkor talán...
Egészség
A mai világban gyakran elhitetik velünk, hogy az általános orvoslás az egyetlen út a gyógyuláshoz. Azonban egyre többen térnek vissza a gyógynövényes gyógymódokhoz, ahogyan azt őseink is tették.
Egészség
Talán nem is tudtad, de a hidrogén-peroxid egészséged szempontjából egy igen hasznos társ lehet a mindennapok során. Mutatjuk, mire használhatod!
Egészség
Az Északi-sarkvidék emelkedő hőmérséklete felolvasztja a régió permafrosztját - a talaj alatti fagyott réteget -, és potenciálisan olyan vírusokat kelt életre, amelyek több tízezer évig szunnyadtak a...
Egészség
Ha magadra ismersz a tünetek alapján, akkor szinte biztos, hogy B12-vitamin hiány áll fenn nálad, amit érdemes minél előbb pótolni, mielőtt súlyos betegségek döntenének le a lábadról.
Egészség
Hihetetlen mennyiségű nyomelem van ezekben az apró magocskákban, így szervezeted hálás lesz, ha gyakran csemegézel belőle.
Egészség
Van olyan, hogy az embert saját szülei, rokonai kergetik az őrületbe. Mutatjuk a jeleket, amelyekből kiderítheted, hogy mérgező családban nőttél-e fel.
Egészség
Sajnos a rossz lehelet nem is leginkább téged, hanem a körülötted élőket érinti igazán és bizony, sokat tud rontani az összképen. Így tehetsz ellene!
Egészség
Az Arnica Montana a világ egyik legérzékenyebb és legszélesebb spektrumú gyógynövénye, melyet belsőleg és külsőleg is használnak a gyógyászatban. Neked is hasznodra fog válni!
Egészség
Megannyi jótékony hatást gyakorol szervezetünkre ez a finom, érzéki fűszer, ami pedig a legjobb benne, hogy szinte minden háztartásban már alapból megtalálható, így megéri minél többször fogyasztani...
Egészség
Közvetlen összefüggést mutattak ki hippokampuszban az úgynevezett P2X7 purinerg receptor, amely az agyban zajló gyulladásos események egyik főszereplője, a piramissejtek növekedése és nyúlványaik...
Egészség
A puffadás igen kellemetlen állapot, és sajnos gyakran súlyos betegségek is állhatnak a hátterében, így érdemes komolyan venni a jeleket!
Egészség
Sokan úgy gondolják, hogy a különböző édesítőszerek remek alternatívát nyújtanak a cukor pótlására, ám sorra derülnek ki velük kapcsolatban, hogy egyes esetekben egészségtelenebbek, mint maga a cukor...
Egészség
Nyerges Izabella minden túlzás nélkül a poklok poklát élte át az utóbbi időben, és bár a lelkét nagyon megviselik a történtek, a remény nem hagy fel benne.

Oldalak