Károly komoly döntést hozott: két konkrét feltétele van annak, hogy az uralkodó újra találkozzon Harryvel

Harry a héten Londonban járt, és úgy tervezte, illetve azt remélte, hogy édesapjával is találkozhat majd, ám ezt az ajánlatot Károly visszautasította zsúfolt napirendjére, illetve a Buckingham kerti partijára hivatkozva. Ám most kiderült azt is, hogy apa és fia mikor ejtheti meg a várva várt "összeröffenést".

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe, az EMMA Egyesület és P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Ha ezek a feltételek teljesülnek, Károly hajlandó fogadni Harryt

Mint ahogyan korábban arról mi is beszámoltunk, Harry a héten az Egyesült Királyságba utazott egy rövid időre, hogy megünnepelje az Invictus Games 10. évfordulóját a Szent Pál-székesegyházban tartott istentiszteleten. Bár a herceg családját is meghívta az eseményre, Károlyék végül nem tették tiszteletüket, mondván aznap, május 8-án épp a Buckingham-palotában tartottak kerti partit. Harry minden reménye szertefoszlott tehát, hiszen a herceg abban bízott, hogy végre láthatja apját, bátyját, valamint esetleg Katalint is, hogy elássák a csatabárdot, de erre nem került sor, pedig az uralkodónak állítólag lett volna ideje egy rövid találkozóra. Katalin a pletykák szerint csak abban az esetben találkozna Harryvel, ha maga Károly kérné őt erre, de most kiderült az is, hogy mik a király feltételei arra vonatkozóan, hogy fogadja kegyvesztett fiát - két dolognak kéne ehhez teljesülnie. Galériánkban találod a részleteket!

Ahogyan a Mirror is írja, Richard Fitzwilliams királyi szakértő szerint Károly valószínűleg hamarosan találkozik majd Harryvel, de ehhez a hercegnek teljesítenie kell két konkrét dolgot.
Kattints a további képekért!

Jövő héten Harry herceg Nagy-Britanniába látogat majd, ez ügyben pedig a minap fontos döntés született a Buckingham-palota falain belül.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Rengeteg lájkot és hozzászólást tudnak generálni azok a képek, amiken Krausz Gábor Mikes Annával szerepel. Itt viszont változott a helyzet egy másik különleges személy miatt.
Sztárok
Vicces lenne éppen a királyi család egyik tagját látni a Bridgertonban, nemde? Nos, úgy tűnik, ez nem is lehetetlen!
Sztárok
Egy szempillantás alatt csavarta el a férfiak fejét Brooklyn Decker a Kellékfeleség azon jelenetében, mikor apró bikiniben sétál ki a hullámzó tengerből. A gyönyörű színésznő az utóbbi időben kissé...