Sztárok

„Talán a legfontosabb emlékem” – Felbecsülhetetlen értékű relikviát őriz a magyar színész

Nyolcvanadik születésnapja alkalmából élő adásban köszöntötték Kovács István színművészt a Duna Családi kör című műsorában. Az ünnepeltet pályája legkedvesebb emlékeiről kérdezték, és ehhez kapcsolódva a Kárpáthy Zoltán című film eredeti forgatókönyvét mutatta be a nézőknek.

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Filmtörténeti jelentőség

58 éve őrzi pályája indulásának első nagy filmjének, a Kárpáthy Zoltánnak forgatókönyvét Kovács István színművész, rendező, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. A Duna Családi kör című műsorában – amelynek adásában születésnapján köszöntötték – be is mutatta a kincsként számon tartott kötetet. „Talán a legfontosabb emlékem ez a forgatókönyv” – kezdte a színművész a filmtörténeti jelentőségű kordokumentumot lapozgatva. „Nemcsak azért, mert ezzel indult a pályám zöldfülűként, hanem mert nem voltam rest megkérni a kollégáimat, hogy tiszteljenek meg azzal, hogy beleírnak egy párt sort. Latinovits Zoltán, Básti Lajos és Várkonyi Zoltán is írt nekem.”

Cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Sztárok
Gene Hackman január 30-án ünnepelte 94. születésnapját. A kétszeres Oscar-díjas színészóriás az ezredforduló utáni években elégelte meg Hollywood cukorhabos zsizsegését, és úgy döntött, nyugdíjba...
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.