Sztárok

Elvis nem is akarta elvenni Priscillát? Magába zuhanva zokogott az esküvő előtti este a Király

Elvis és Priscilla Presley kapcsolata csak a legelső időszakban volt kiegyensúlyozott, szerelmüket ugyanis hamar mérgezni kezdték az énekes viselt dolgai – ám visszaemlékezések szerint a Király soha nem is szándékozta elvenni majdani gyermeke édesanyját.

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Kényszerítve volt?

Elvis Presley először 1959-ben, nyugat-németországi katonáskodása alatt találkozott az akkor 14 éves Priscillával, akinek szépsége lenyűgözte a sztárt, s attól fogva egyre többet találkoztak, holott vigyázniuk kellett, hiszen a lány még kiskorú volt. Priscilla az 1960-as évek elején többször meglátogatta kedvesét, majd 1963-ban, mikor nagykorú lett, Memphis-be költözött, ahol azonban szembesült a csúf igazsággal: az énekes szerfüggő volt, ráadásul nem vetette meg a romantikus kalandozásokat sem. 1967-ben végül mégis összeházasodtak, a nagy napon készült fotókon pedig az látszott, hogy minden nehézség ellenére lángolt köztük a szerelem. Ám mint az kiderült, ez korántsem volt így, ráadásul bizonyos történések arra engednek következtetni, hogy a Király talán nem is önszántából állt oltár elé; részletek a galériában!

Elvis és Priscilla Presley esküvője valójában nem is volt tündérmesébe illő: a szertartás mindössze nyolc percig tartott, és csak 14 vendég vett részt rajta, akik közül több közeli barátot dühített, hogy a ceremóniát egy jóval hosszabb sajtótájékoztató követett.
Kattints a további képekért!

Elvis Presley csupán 42 éves volt, amikor 1977-ben holtan találta őt utolsó barátnője, Ginger Alden az énekes otthonában.

Leadfotó: Hulton Archive/Getty Images

Forrás: Express

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Lifestyle
Az Ikrek napját a feje tetejére állítja egy nem várt esemény. Napi horoszkóp!
Sztárok
A híresség elárulta, hogy évtizedekkel ezelőtt rajongva imádta a fiatal Csonkát, akit a korszak egyik legnépszerűbb televíziós produkciója tett országosan ismertté.
Sztárok
Szombaton Vilmos neje fél év után újra mutatkozott a nyilvánosság előtt, ám a hercegné idegesebb volt emiatt, mint azt sokan gondolták volna.