"Most már nagyon hálás lehet Tóth Gabinak" - Krausz Gábor egy igazi mázlista a kommentelők szerint

Rosszul indult a szakítás Krausz Gábor és Tóth Gabi között, de sokak szerint a sztárséf inkább már hálás lehet az énekesnőnek, hogy ez az egész így alakult.

Mikes Annától mindenki el van ájulva

A tavalyi év második felében a bulvármédiában szinte minden Tóth Gabi és Krausz Gábor különválásáról szólt. Azóta valószínűleg a sztárséf is belátja, hogy így volt a legjobb, mivel a problémáikat már nem tudták tovább a szőnyeg alá söpörni.

Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolata a Dancing with the Stars című műsorban alakult ki, ahol ők voltak a győztes páros. Ugyebár most bevállalták a TV2-n az Ázsia expresszt is, de az majd csak később derül ki, hogy itt milyen sikereket tudtak elérni.

A galériánkból kiderül, hogy vélekednek most a kommentelők Mikes Annáról, és szerintük Krausz Gábor miért lehet erősen hálás Tóth Gabinak.

Krausz Gábort gyakorlatilag már csak a közös lányuk, Hannaróza köti Tóth Gabihoz, mivel 100 százalékosan külön utakon járnak. A sztárséf népszerűségének egyesek szerint még jót is tett a szakítás.
Kattints a további képekért!

Mikes Anna és Krausz Gábor hamarosan visszatérnek Magyarországra az Ázsia expressz forgatásáról. Remélhetőleg csak pozitív élményekkel gazdagodtak odakint.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!