Sztárok

Meglepő titok derült ki Archie hercegről: Meghan kotyogta ki

Meghan Markle és Harry herceg kisfia nem kap túl sok szerepet a nyilvánosságban, mivel a szülők fokozottan óvják a magánéletüket, olykor-olykor azonban derülnek ki korábban sosem hallott titkok a sussexi családról.

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

A kis herceg már 5 éves

Archie Harrison Mountbatten-Windsor 2019. május 6-án reggel 5 óra 26 perckor született a londoni Portland kórházban Harry herceg és Meghan Markle első gyermekeként. A szülők két nappal később jelentették be a nyilvánosság előtt a kisfiú nevét, ami sokakat meglepett tekintve, hogy a királyi család korábban mindig hagyományos keresztneveket választott az újszülött gyermekeknek. A sussexi házaspár a privát életéről azóta is csak ritkán beszél a publikum előtt, néha azonban mesélnek egy-egy történetet magukról, illetve csemetéikről – pontosan ez történt Archie világrajövetele után pár évvel, amikor is édesanyja egy interjúban elárulta, eredetileg más nevet adtak volna neki. Részletek a galériában!

Archie herceg már 5 éves, ráadásul mint ahogyan azt már korábban megírtuk, meghatározó év előtt áll, ami ráadásul több szempontból is sok különlegességet tartogat a számára. A rajongók pedig örülhetnek, mert így egyre több érdekesség lát napvilágot a kisfiúval kapcsolatban.
Kattints a további képekért!

Elsődleges információk szerint Harry hercegnek teljesen egyedül kellett részt vennie az Invictus Games jubileumi eseményén, mostanra azonban kiderült, hogy akadt a famíliából támogatója.

Leadfotó: Pool/Samir Hussein/WireImage/Getty Images

Forrás: Express

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.
Lifestyle
Szakértői tippek a fájdalmas napégés enyhítésére és a hámlás megelőzésére.
Lifestyle
A Kos megdöbbentő felismerést tesz. Napi horoszkóp!