Lifestyle

Őrizd meg az értékes pillanatokat, készíts kézzel fogható emlékeket fényképeidből

Elgondolkodtató, milyen gyorsan repül az idő és mennyi értékes pillanat lapul a telefonunkon vagy a laptopunkon, anélkül, hogy ránéznénk. Szerencsére azonban van rá lehetőség, hogy a kedvencek méltó helyre kerüljenek!

Ha a nappaliban vagy a gyerekszobában vászonképek és képkeretek díszítik a falat, esetleg az előszobába lépve szembe találjuk magunkat egy családi képgalériával, azonnal elfog minket a meghitt, otthonos érzés. A polcokat is nagyon feldobja egy-egy fénykép, a legkedvesebb pillanatok így mindig szem előtt lehetnek, amiket szívmelengető újra átélni, amikor csak ránézünk.

Nem csupán tárgyak: történetek, érzések, rólunk

A nyaralásról, az esküvőről, a várandósságról, a gyerekekről. Rájuk nézünk és visszautazunk a múltba, az emlékekbe. A gyerekszoba különösen alkalmas arra, hogy emlékekkel díszítsük, a fotóalbumokban pedig összegyűjthetjük minden kedvenc pillanatunkat, amik a legfontosabbak számunkra, és együtt lapozgathatjuk, amikor csak nosztalgiázni támad kedvünk.

A saját, kézzel fogható emlékeket a https://keprendeles.fotoplus.hu/hu/ oldalon meg is tudjuk rendelni, melyekhez akár fotóalbumot és képkeretet is választhatunk. Érdemes figyelemmel kísérni a folyamatosan megújuló termékkínálatot, így biztosak lehetünk benne, hogy mindig az aktuális trendeknek megfelelő darabot foghatjuk a kezünkbe, ékesíthetjük vele otthonunkat.

A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Lifestyle
Fashion&Beauty
Édesanyja és édesapja kíséretében érkezett a 77. Tony-díjátadóra Rachel McAdams, aki az esemény apropóján egy gyönyörű, áttetsző ruha mellett tette le a voksát.
Fashion&Beauty
Üdítő, szexi és merész: Ez a 2024-es nyár legmenőbb hajtrendje!
Lifestyle
A Nyilas legyen óvatos, mert balesetveszélyes helyzetbe kerülhet. Napi horoszkóp!