Femcafe blog

A Szívvel és nem recepttel vlog legújabb vendége Cserpes Laura énekesnő. Az aranytorkú sztár beszélt arról, milyen nehézségekbe ütközött a karrierje során, illetve milyen időszakában van most. Beszámolt arról, mi volt számára a legrosszabb, mik zavarták őt a leginkább. Sőt, még a gyerekkoráról is mesélt egy kicsit!

Őszinte beszélgetés úgy, mint két barátnő között a szerelemről, a boldogságról, az anyaságról, a férfiakról - Mai interjúalanyom Pintácsi Viki.

Ha ezzel a cuki recepttel kezditek a reggeleteket, biztosan vidáman indul a napotok :

Az önismeret hosszú, és fegyelmezett folyamat. Aki annak a birtokába jut, az a társkereséskor nagyobb sikerarányt ér el, mint azok, akik nem rendelkeznek kellő önismerettel.

Egy szuper reggeli ötletet hoztam most nektek:

Közeleg Február 14-e. Köztudott, hogy ez a szerelmesek napja. Az Amerikából meghonosodott Valentin nap remek alkalom, hogy a szerelmeddel felköszöntsétek egymást, romantikus hangulatot varázsolva, felidézve a legszebb pillanatokat, ami szép és megismételhető emlék. Ez a nap arra is jó lesz, hogy kiszemelteddel tudatsd mit is érzel iránta. Ideje felkészülni, és már most kigondolni, hogy Ámor vajon milyen meglepetést adna át?

Igazi tavaszváró cukiság ez a torta! Könnyed és üde, különleges alapanyagokkal.

A cikk során ellátogatunk, és bepillantást nyerünk az egyiptomi párválasztás, és házasság folyamatába.

Oldalak