Femcafe blog

Hallottatok már a "Rénboo"-ról? Ha nem, akkor most elárulom, hogy én kreáltam őket és akkora siker volt, hogy most Veletek is megosztom a rénszarvas köntösbe bújt, zserbó ízű sütinyalókák receptjét!

Isteni ízkombináció, próbáljátok ki Karácsonykor, a gyerekek biztosan értékelni fogják ezt a szuper italt!

A Szívvel és nem recepttel vlog legújabb vendége Lakatos Sándor, az egyik legtehetségesebb magyar divattervező. A tervező mesélt arról, mikor és hogyan indult a karrierje, mit vesz figyelembe a modellek kiválasztásánál, illetve kiken szereti bemutatni a ruháit. Sőt, még azt is elárulta, milyen hazai és külföldi hírességeket öltöztetett már fel.

Az előző heti cikkben az ismerkedés megismételhetetlen élménye, és annak ideális időtartama volt a cikk témája. Most a helyes hozzáállás ismertetésével segítjük azokat, akik a feladás fázisához közelítenek, valamint a nagy "Hol lehet ismerkedni?" kérdést fejtjük meg. Az ismerkedéstől nem parázni kell, nem a megúszásra fókuszálni, hanem élvezni, nyitottnak lenni, empatikusnak, és akkor izgalmas, filmbe illő élményekkel gazdagodhatsz.

Nálunk mindenki szereti a mogyorókrémet, a férjem pedig kiváltképp. Ezt az egészséges verziót bátran esszük mindannyian!

A Szívvel és nem recepttel vlog legújabb vendége Zsólyomi Norbert, az egyik legtehetségesebb magyar divatfotós, aki mesélt arról hogyan indult a karrierje, mik a tapasztalatai, és még a külföldi modellekről is elárult néhány részletet.

Olvasónk tisztában van vele, hogy a kiválasztott férfival sosem lesz hosszú kapcsolata, mégis nehezen engedi el. Ebben kér segítséget.

Mutatok Nektek nyári tekercseket, több féle variációban, izgalmas szószokkal!
Melyik a kedvencetek?

Oldalak