Femcafe blog

Gabriella nevű olvasónk úgy érzi, álarcot kell viselnie párkapcsolatában.

Ki mondta, hogy a muffin csak desszert lehet? Most egy malacos változatot készítettem, ami a gyerekeim nagy kedvence lett.

Íme, egy ínycsiklandó, húsos falat: Malac muffin burgonyapüré habbal

Merni, vagy menni, ez itt a kérdés. Bővebben: ha a nyári forróság a partnered igencsak felhevíti, akkor merj az álatal indítványozott pajkos játékba belemenni. Vagy a másik választás: neki nemet mondani, vagy egy rövid elköszönés társaságában lelépni. Melyik a te választásod, ez itt a kérdés.

Ha finom és mutatós partifalatokat szeretnétek készíteni, amivel a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt kedveztek, akkor ezekkel a kolbásszal töltött, sós tölcsérekkel biztosan nyert ügyetek lesz!

Ezek ám a menő partifalatok: Kolbásszal töltött, sós tölcsérek

A papagáj szendviccsel a reggeli vagy éppen az uzsonna elkészítése lesz a kedvenc időtöltése a gyerekeknek. Szuper egyszerű elkészíteni, próbáljátok ki ti is!

Papagáj szendvics reggelire – gyerekjáték elkészíteni

Önéletrajzi ihletésű cikkem témája a közelgő házasságkötésem kapcsán került napirendre. Az eltérő álláspontokat képviselők a következő kérdést boncolgatták: a házasság, vagy az élettársi kapcsolat az ideális a párkapcsolat és a kapcsolatban élő személyek szempontjából?

Olvasónk elmúlt másfél évének keserédes történetét írta le, melynek végén most egyedülálló kiismamaként várja első gyermekét és kér tanácsot Dr. Almási Kittitől.

A gofrit és a fagyit szinte mindenki imádja, így ezzel a cukin tálalt gofrifagyival biztosan belopjuk magunkat a vendégeink szívébe. Tökéletes nassolnivaló a kánikulában.

Gofrifagyi: Az ellenállhatatlan vendégváró finomság

Oldalak