Hirdetés

Femcafe blog

Aki járt már tengerparton, biztosan kóstolta már a grillezett tintahalat. Aki kóstolta, az valószínűleg szereti is. Most mutatok egy olyan receptet, aminek a tintahal imádói biztosan nem tudnak ellenálni. Jó étvágyat!

Nulla energiával keltem, negatívval feküdtem – egyszerűen elfáradtam! Tudod, mennyi időmbe és agyalásomba telt, míg ezt beismertem!? Mármint azt, hogy életem legcsodálatosabb időszakát élve is azt éreztem, nem bírok többet. Van ilyen. És nyugodtan beismerheted te is: neked is van ilyen!

Képzeld, anya is lehet fáradt!

Agyvérzés vagy egyéb agyi katasztrófa (stroke, baleseti trauma) következményeként sajnos sok esetben jön létre valamilyen idegrendszeri sérülés. Ilyenkor gyakran előfordul, hogy sérül a beszédközpont és kommunikációs nehézségek lépnek fel, ami „extra” traumaként érintheti a beteget és a hozzátartozóit is. Ebbe az állapotba azonban nem szabad beletörődni, hiszen szakszerű segítséggel a probléma jelentősen javítható!

A hagyományos libacombot kicsit újra gondoltam és így készült el ez az egészséges LIBABURGER, amit cukorbetegek is bátran fogyaszthatnak, ugyanis a bucit lecseréltem egy sokkal egészségesebb összetevőre, mégpedig az édesburgonyára. Jóétvágyat!

Kívül mézes, ropogós bőr, belül pedig porhanyós hús jellemzi ezt a pompás egészben sült csirkét, amit egyszerűen nem lehet nem szeretni. Köretnek zsenge zöldségekkel tálaljuk, amik tökéletesen kiegészítik ezt a fogást. Nem utolsó sorban pedig a karácsonyi menü egyik éke lehet. Jó étvágyat!

Gyermekeink számára 6-16 éves kor között a legfontosabb dolog a tanulás és az iskola, legalábbis szülőként erre próbáljuk ösztönözni őket. Azonban fontos belegondolnunk abba is, hogy pontosan mit jelent ez számukra mozgásszervi és mozgásfejlődési szempontból?

Negyed évszázadosak lettünk, ebből az alkalomból pedig az Állatszigetre kilátogató vendégek megleptek minket egy szó szerint hatalmas ajándékkal.

Aki eddig nem esett volna ámulatba a sertésmáj gondolatától, az most biztosan megteszi. Ebben a receptben minden összetevő szerethető és együtt nagyon jól működik. Ha valami igazán különlegesre vágytok, ezt a fogást mindenképp készítsétek el Ti is!

Oldalak