Femcafe blog

Sok éve együtt éltek már, és ha igazán őszinte akarsz lenni – marhára idegesítenek a dolgai? Naponta sok időt töltesz kedvesed ténykedései, vagy azok hiánya fölötti füstölgéssel? Nem biztos, hogy tényleg benne van a hiba.

Mogács Dániel improvizatív előadásában olyan embereket állít csatasorba, akik vagy nem normálisak, vagy kiváló színészek, vagy elképesztő humorérzékkel vannak megáldva, vagy mindkettő, de egyik sem, vagy szeretnek énekelni, de nem tudnak, vagy tudnak énekelni és zenélni is.

Mivel még friss idénygyümölcsöket nem lehet kapni, ilyenkor többnyire aszalt gyümölcsökkel készítenem a süteményeket. Így született meg ennek a receptnek is az ötlete.

A magassarkú cipő viseléséről szóló vitáknak, pro és kontra érveknek gyakorlatilag sosincs vége. Mindenkinek megvan róla a saját véleménye, ugyanakkor mindig felröppen valamilyen újdonság, amely ismét okot ad az érvek ütköztetésére.

Sült krumpli, püré, tört burgonya, esetleg steak. Legtöbbször ezekben a formákban készítjük köretként a krumplit. De mit szólnátok hozzá, ha most mutatnék nektek egy izgalmasabb tálalási formát? Próbáljátok ki a sajtos burgonya szuflét! Lágy, légies, könnyed, emellett nagyon laktató, és a sajt miatt igazán ellenállhatatlan.

Felméri Péter – azaz Humorkapitány – vonzódása a szuperhősökhöz kiskorában kezdődött, amikor meglátta az első képregényt egy magyar könyvesboltban, Kolozsváron. Rengeteg kép és rövid szövegek! Minden gyerek álma. És azóta nincs megállás… A sors úgy hozta, hogy egy Showder Klub felvételen összetalálkozott Hajnóczy Soma kétszeres bűvész világbajnokkal, és mivel mindkettőjüket erősen foglalkoztatja a „szuperhős” téma – nem árulok el nagy titkot – egy közös műsor lett az eredménye.

Nemrégiben egy csokitorta receptet készítettem, ami avokádós krémmel készült és mártásnak egy céklás chutney-t tálaltam mellé. A vendégeim imádták.

„Életeim, menjünk el hosszú hétvégézni!” – így kezdődött minden. A férjem életei pedig mindig boldogan indulnak útnak, mert a családos utazások annyira jók. És, mi tagadás, ahogyan cseperedik a kislányunk, egyre kalandosabbak is…

Ahogyan a kislányunk cseperedik, úgy egyre kalandosabb az életünk

Oldalak