Femcafe blog

Az örök klasszikus desszert új köntösben.

Sármán Nóra nevét nem csupán Magyarországon, de nemzetközi berkekben is jól ismerik. Jó pár alkalommal fordultak meg kreációi a nagyszabású külföldi eseményeken - beleértve az Oscar-gálát és más vörös szőnyeges díjátadókat. A hazai hírességek és a világsztárok is előszeretettel választják gyönyörű ruháit, legyen szó esküvőről vagy más jeles alkalomról. A hónap nagy tervezőjével beszélgettem legutóbb a FemDivat keretében.

Egy könnyű, mégis laktató fogás ebédre vagy vacsorára.

Lackfi János és Ábel Anita mesélnek irodalmi élményeikről a legújabb részben.

Szolnoki Péterrel könnyű egy FemHullámhosszon lenni, nemcsak azért, mert az egyik legszebb magyar hang. A Bon-Bon együttes 25 éves lett, és a frontember is kerek születésnapot ünnepelt tavaly.

A család kedvence lesz ez az isteni főétel.

Az Instagram az a platform, ahol nem kell az embernek önmagát adnia - sőt, ma már az a "normális", ha másmilyenek vagyunk a közösségi médiában, mint a valóságban. Erre a nézetre vagy szokásra a közelmúltban egy képszerkesztő alkalmazás még inkább ráerősített, és nem véletlen, hogy mostanában minden második influenszer ugyanúgy néz ki a felületen. A FemDivat új bejegyzésében a FaceApp nevezetű fotómanipulációs programról írok részletesebben, valamint a filterről, ami bárkiből hollywoodi sztárt varázsol.

Egy isteni desszert, ami megédesíti a legborúsabb napokat is.

Oldalak