Femcafe blog

Folytatjuk az edzést így a 8-ik hónapban is, ám még az eddiginél is nagyobb körültekintéssel. 3 egyszerű gyakorlatot hoztam, amik biztonsággal kivitelezhetők, és kellemesen megmozgatják a felsőtest izmait.

Bár nagy terveink voltak gyereknapra, sajnos közbeszólt egy kis betegség, úgyhogy az idei „babaünnepet” a négy fal között töltöttük. Mit nekünk vurstli, ha egyszer itthon is igazi fesztiválhangulat van! Alvásidőben meg indulhat a nosztalgiázás.

Konyhai titkaink egyik legfontosabb összetevője pont a konyhán kívülre enged bennünket. Egy nagyon egyszerű, de nagyszerű dologról van szó, amit az elmúlt időkben szerintem méltatlanul hanyagoltunk. Ez a hűtőtáska!

Próbáljátok ki Ti is, imádni fogjátok!

Manapság egyre több fiatalt érint valamilyen mozgásszervi probléma. Ezek közül az egyik meglehetősen alattomos, ugyanakkor egyre többeket érintő betegség a reumatoid atritisz, amely akár már serdülőkorban is jelentkezhet!

Szeretnétek kipróbálni? Íme, a recept.

Hoztam nektek pár gyakorlatot felsőtestre is, különösen a szexi vállakra való tekintettel. Nem kell megijedni, önmagában a gyakorlatoktól senkinek nem lesz óóóriási válla, pláne nem a várandósság alatt, amikor különösen visszafogott súlyokkal dolgozunk. Csupán szépítgetünk!

Van egy pulyám, tudod, Lölő. Neki bizony van lajbija, lajbiján süsüje, étkezéshez pedig szakállkája. Fogalmad sincs arról, mit beszélek? Valószínűleg ez a bejegyzés lesz az, amiből időnként egy kukkot sem értesz majd. De hát, mit tegyen az ember lánya, ha egyszer B.A.Z. megyéből érkezett?

Oldalak