Hirdetés

Femcafe blog

Edzőként számos szuper fogást ismerünk, amit beépíthetünk a vendégeink életébe. A legtöbbünknek vannak kis fortélyai is, amiket szívesen és gyakran alkalmazunk. A bölcsek köve viszont senkinél sincs!

Tanúja lehettem annak, hogyan találkozik Lorna Byrne a lelkes magyar olvasóival, amikor ez év szeptemberében Budapestre látogatott.

Mi is pontosan a test és a lélek, avagy az elme kapcsolata? Dr. James Gordon, a Test és Elme Központ alapítója szerint: „Az agy és a perifériás idegrendszer, az endokrin és immunrendszer, továbbá a szerveink, a testünk és az összes érzelmi reakciónk egy közös kémiai nyelvet beszél, és folyamatosan kommunikál is egymással.”

Az elmúlt 25 évben több ezer állat fordult meg az Állatszigeten. Időnként néhányuk történetét szeretném veletek megosztani, mert higgyétek el, mind egyéniségek!

Nem vagyok varrónő, nem vagyok túl ügyes sem, de azt kell mondanom, a baba, amit készítettem, elég menő! Nincs semmi trükk, egy zokni kell hozzá, tű és cérna, meg egy kis töltőanyag. És egy óra „énidő”, mondjuk akkor, amikor épp alszik a gyermekem.

Javában tart még a sütőtök szezon, úgyhogy használjuk ki az alkalmat, hogy ilyen szuper ételeket készíthetünk, mint ez a krémleves is. Igazi ízmenyországot varázsolhattok vele az asztalra, higgyétek el nekem! Próbáljátok ki bátran!

Az elmúlt időszakban változtattam a reggelim összetételén, hogy a tejem minőségét és mennyiségét is emeljem kicsit.

Az utóbbi időben nagyon sok kérdés érkezik hozzám arról, hogy mit tehetünk, ha kóbor állatot találunk. A lentiekben egy kis csomagot állítottam össze nektek a legfontosabb lépésekből.

Oldalak