Femcafe blog

Két éve, sőt, még egy napja sem gondoltam, hogy egyszer szoknyakészítő anyuka leszek. Aztán itt van Lölő új, a második szülinapjára bütykölt, piros tütüje, amitől, komolyan mondom, meghatódtam. Pedig két éve, sőt, még egy napja sem gondoltam, hogy egyszer szoknyakészítő anyuka leszek.

Február 17-én, a macskák világnapján egy napra ismét megnyílik a Rex Alapítvány Jótékonysági Macskakávézója, ahol egy finom süti és kávé mellett kedves, bújós és játékos cicákkal ismerkedhetünk.

Az epershake egy tökéletes és könnyű desszert, amit még a legnagyobb rohanás közepén is bárki összedobhat, az eredmény pedig isteni lesz!

Már csak pár nap és itt a Valentin-nap! Néha nem is kell sok, hogy kedveskedjetek a párotoknak és valami igazán látványosat alkossatok. Ez az édes popcorn is pont ilyen. Próbáljátok ki ti is a szerelmesek napján!

Mutattam már korábban is sajttorta receptet, de azok akik nem elégszenek meg a hagyományos változattal, készítsék el ezt az oreo kekszes sajttortát. Az ízélmény leírhatatlan!

Aki ismeri az olasz konyhát, az biztosan tudja mitől igazán jó a pesto. Én is tudom és nagyon szeretem is, de most úgy gondoltam megmutatom Nektek, hogyan dobhatjátok fel mégjobban ezt a nagyszerű szószt.

Az ünnepi alkalmak, a cuki családi barátainkkal való hétvégi találkozások miatt, és persze amiatt is, hogy Lölő már nagylány, egyre többször ugrok neki a sütésnek. Ugyan nem vagyok még elképesztően jó cukrász, de azért szerencsére van (ki)sütnivalóm. Ráadásul eheti anya, apa, gyermek, sőt, „cukorérzékeny” is!

Azt hiszem, a téli időszakban mindenki álmodik egy kis trópusi hangulatról, mellé pedig egy igazán finom sajttortáról! Ezzel a recepttel most az álom valóra válik! Próbáljátok ki Ti is!

Oldalak