Femcafe blog

A szép nő nehézségei párkereséskor.

Kevés emberi kapcsolat létezik konfliktusok nélkül, ezért természetes, hogy időnként mindannyian szembenézünk egy-egy ilyen helyzettel. Ki kezdeményezi a békülést és miért? Miként tudunk túljutni egy-egy vitán? Ezekre a kérdésekre kaphatunk választ Dr. Almási Kitti vlogbejegyzéséből.

A pizza egy olyan étel, amit bárki szívesen fogyaszt, ám elkészíteni már nem mindenki szeret. Ez a recept azonkívül, hogy rendkívül egyszerűen elkészíthető, még egészséges is. Most egy rendhagyó édes-fügés változatot készítettem. Próbáljátok ki ti is!

Édes, fügés pizza – egyszerű, különleges és egészséges

Dr. Almási Kitti mai vlogbejegyzésében egy reményvesztett olvasónak segít.

Ha valami igazán szórakoztató receptre vágytok, készítsétek el ezt az unikornis sajttortát! A gyerekeim imádták, mind az elkészítését, mind pedig az ízvilágát.

Unikornis sajttorta – még készíteni is szórakoztató

Sokszor túl szigorúak vagyunk önmagunkkal szemben és marcangoljuk magunkat jelentéktelen dolgok miatt. Van, hogy furcsán lezárult kapcsolatok miatt van lelkiismeret-furdalásunk. Miért várunk el magunktól hibátlan viselkedést valamennyi helyzetben és hogyan kezeljük ezt a problémát? Ezekben a kérdésekben segít Dr. Almási Kitti bejegyzése.

Aki szívesen eszik halat és szereti a street food ételeket, annak ez fekete sügérből készült halas burger tuti befutó lesz a hétvégre. Próbáljátok ki ti is!

Halburger házi buciban – nem csak ínyenceknek

Most nem vágtat a Ló, inkább nagy terheket mozgat meg, és szívósan halad célja felé. Olvasd el szakértőnk, Padma előrejelzését!

Oldalak