Femcafe blog

A legújabb gyógyítási technikák közé tartozó Kinesio Tape (magyarul kineziológiai tapasz) egy manapság egyre divatosabb és trendinek számító elasztikus szalag. Ami legelőször tisztázandó a témában, hogy semmiképp nem csodaszer - azonban speciális technika és tudomány áll a hátterében, aminek alkalmazásával csodákat tehetünk!

Annyira csodálom Lölőt, ahogyan játszik! Olyan hihetetlen érzés látni azt, ahogyan felfedez, ahogyan rácsodálkozik valamire, ahogyan örül valaminek. Ami, lehet, hogy ugyan csak egy teásdoboz, de abba éppen belefér a lila kislabdája. Most még tényleg nem a méregdrága a jó játék, naná, hogy nem!

Az indiai konyha még nem annyira népszerű Magyarországon, mint az ázsiai vagy az olasz. Pedig a fűszeres ételek a hazai szívekhez is közel állnak, ezért talán már nem kell sokat várni arra, hogy ezek az ízek nálunk is elterjedjenek. Addig is hoztam egy nagyon egzotikus tandoori csirke receptet, amit datolyás rizzsel és mangósalátával tálalok.

Az életkor előrehaladtával vagy az élethelyzetek változásával előfordulhat, hogy észrevehetően nem emlékszünk úgy dolgokra, mint azelőtt. Vannak, akik erre csak legyintenek, vannak azonban olyanok is, akik a probléma mögött komolyabb bajt sejtenek, és főképp, hogyha van/volt a családban Alzheimer kórban szenvedő rokon. Ilyenkor azonnal arra gondolnak, hogy ők is erre az útra léptek, azonban szerencsére sokszor nem ilyen súlyos a helyzet.

Ha már voltál kimerítő helyzetben vagy kapcsolatban, akkor tudod, milyen fontos minél előbb meghozni ezt a döntést. Ha épp benne vagy a sűrűjében, akkor pedig tényleg elengedhetetlen, hogy megismerd a mérgező kapcsolat biztos jeleit!

A lazaccal könnyű kísérletezni, mert remek ízkombinációt alkot egy különlegesebb körettel vagy szósszal. Most egy mézes-szójás verziót hoztam, narancsos édeskömény salátával megspékelve.

Ezt a spanyol édességet nem lehet megunni, próbáljátok ki a receptet!

Beindult a várva-várt nyaralások szezonja, ilyenkor a legtöbben útra kelnek, hogy külföldön, vagy vidéken töltődjenek fel, és élvezzék a nyarat. Azonban sokan nem gondolnak rá, hogy már egy kétórás utazás is megviselheti szervezetüket és ízületeiket, így akár az álomnyaralásból rémálom is lehet.

Oldalak