Ági vlog

Gárdos Péter Balázs Béla-díjas filmrendező, író volt Szabados Ági vendége a Mutasd a könyvespolcod! évadzáró adásában. Péter igazi mesélő, akár legyen szó mozgóképről vagy írott szóról, de olyan szívmelengető vagy éppen különös és megmagyarázhatatlan történetekre, amelyeket most Áginak elmesélt, nem számítottunk!

A kortárs irodalom egy-egy szereplőjének otthonába bepillantani könyves szemmel mindig extrán izgalmas. A legutóbbi Mutasd a könyvespolcod! epizódban Szabó T. Annánál, a legfrissebb részben pedig Tóth Krisztinánál járt Szabados Ági.

Sokak álmát váltotta valóra Szabados Ági, amikor Szabó T. Annához látogatott el, és egy egész délelőttöt töltött a költő, író kedves könyvei között.

Szabados Ági a Mutasd a könyvespolcod! sorozatának új epizódjában Trokán Nóra színésznőhöz látogatott, akit nemcsak színészként, hanem fotósként és olvasóként is jobban megismerhetünk.

Szabados Ági a Mutasd a könyvespolcod! sorozatában először látogatott el gasztronómiai szakemberhez: a legújabb epizódban Wossala Rozina mutatja be különleges könyvespolcait.

Szabados Ági Mutasd a könyvespolcod! sorozatának újabb részében Lilunál járt, a beszélgetésük pedig jóval túlmutatott az olvasmányokon és a könyvek szeretetén.

A Mutasd a könyvespolcod! vlog második évadának második vendége Bánki Beni volt, aki a forgatás kedvéért állította fel könyvespolcát az új lakásában.

Mint arról nemrégiben hírt adtunk, elindult Szabados Ági Mutasd a könyvespolcod! című vlogsorozatának a második évadja. Az első vendég Lakatos Márk volt, aki rengeteg érdekes dolgot mondott el olvasási szokásairól.

Oldalak