Van valami a levegőben – és a könyvespolcon

Elérkezett a Mutasd a könyvespolcod! harmadik évadának évadzáró epizódja, amelyben Szabados Ági nem máshoz látogatott el, mint a Halott Pénz frontemberéhez, Marsalkó Dávidhoz, hogy kiderítse, mi van nála a levegőben – na és a könyvespolcon!

Dávid példamutató módon védi a magánéletét, a könyvek és az olvasás szeretetére tekintettel azonban, amely közös bennük Ágival, ezúttal kivételt tett, és megmutatta kedvenc és meghatározó olvasmányait.

Szabados Ági - Mutasd a könyvespolcod!

Szabados Ági népszerű, a YouTube-csatornáján megtekinthető, saját fejlesztésű videósorozata, a Mutasd a könyvespolcod! vasárnaponként érkező új részeiben izgalmas közéleti személyiségek mutatják meg kedvenc könyveiket otthonukban, inspiráló beszélgetések keretében.

Dávid karrierje sem tekinthető átlagosnak – profi teniszezőből vált az ország egyik legnépszerűbb zenei formációjának első emberévé, de az ide vezető út egyáltalán nem volt könnyű. Sok kitérővel járt, és sokan nem hittek abban, hogy sikerrel járhat – talán éppen ezért kedveli az (ön)életrajzi, kivételes karrierutakat bemutató könyveket, például a zenészvilág egyik különleges figurájáról, Frank Zappáról szólót vagy Matthew McConaughey méltán népszerű Zöldlámpáját.

Ez idáig talán nem is olyan meglepő vonzódás egy zenésztől, na de hogy bukkant Dávid egy kortárs portugál költő, Fernando Pessoa verseire? Ági ennek is utánajárt, és persze nem maradhat ki a jó hangulatú beszélgetésből zenekar történetét feldolgozó Na még mit nem?! című könyv és elkészülésének története sem.

Dávid mesél a gyerekkoráról, az édesapja esti meséjéről, és arról is, hogyan segítik a könyvek abban, hogy kevesebbszer nyúljon a telefonja után. Sőt, a zenekari életből is elárul néhány kulisszatitkot, ami így, a fesztiválszezon kezdetén különösen izgalmas!

A beszélgetés itt tekinthető meg:

Oldalak

Fashion&Beauty
A legújabb nadrágtrend igen megosztó, azonban a divatrajongók könnyedén becsempészhetik a ruhatárukba.
Lifestyle
A Skorpió erőteljes és megmagyarázhatatlan nyugtalanságot tapasztalhat. Napi horoszkóp!
Fashion&Beauty
Jennifer Aniston korábban már többször is megosztotta gondolatait az életében valaha kipróbált, akár egészen bizarr szépségápolási kezelésekről, van viszont egy, amely valóban nagyon bevált neki.