Van valami a levegőben – és a könyvespolcon

Elérkezett a Mutasd a könyvespolcod! harmadik évadának évadzáró epizódja, amelyben Szabados Ági nem máshoz látogatott el, mint a Halott Pénz frontemberéhez, Marsalkó Dávidhoz, hogy kiderítse, mi van nála a levegőben – na és a könyvespolcon!

Dávid példamutató módon védi a magánéletét, a könyvek és az olvasás szeretetére tekintettel azonban, amely közös bennük Ágival, ezúttal kivételt tett, és megmutatta kedvenc és meghatározó olvasmányait.

Szabados Ági - Mutasd a könyvespolcod!

Szabados Ági népszerű, a YouTube-csatornáján megtekinthető, saját fejlesztésű videósorozata, a Mutasd a könyvespolcod! vasárnaponként érkező új részeiben izgalmas közéleti személyiségek mutatják meg kedvenc könyveiket otthonukban, inspiráló beszélgetések keretében.

Dávid karrierje sem tekinthető átlagosnak – profi teniszezőből vált az ország egyik legnépszerűbb zenei formációjának első emberévé, de az ide vezető út egyáltalán nem volt könnyű. Sok kitérővel járt, és sokan nem hittek abban, hogy sikerrel járhat – talán éppen ezért kedveli az (ön)életrajzi, kivételes karrierutakat bemutató könyveket, például a zenészvilág egyik különleges figurájáról, Frank Zappáról szólót vagy Matthew McConaughey méltán népszerű Zöldlámpáját.

Ez idáig talán nem is olyan meglepő vonzódás egy zenésztől, na de hogy bukkant Dávid egy kortárs portugál költő, Fernando Pessoa verseire? Ági ennek is utánajárt, és persze nem maradhat ki a jó hangulatú beszélgetésből zenekar történetét feldolgozó Na még mit nem?! című könyv és elkészülésének története sem.

Dávid mesél a gyerekkoráról, az édesapja esti meséjéről, és arról is, hogyan segítik a könyvek abban, hogy kevesebbszer nyúljon a telefonja után. Sőt, a zenekari életből is elárul néhány kulisszatitkot, ami így, a fesztiválszezon kezdetén különösen izgalmas!

A beszélgetés itt tekinthető meg:

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Egy szakértő szerint Meghan Markle és Harry herceg számára nagyon fontos, hogy fenntartsanak olyan királyi családi hagyományokat, amelyek gyermekeik, Archie és Lilibet érdekeit szolgálják.
Lifestyle
A nyár közeledtével mindig többekben merül fel a vágy, hogy egy kis testmozgással előcsalogassák addig elrejtett hasizmaikat. A legjobb pedig, hogy nem is kell túlzottan megerőltetned magad ehhez!
Lifestyle
A szúnyogok csapkodása helyett inkább ültess és hagyd, hogy a növények végezzék el munkát helyetted!