Golyóval átlőtt könyv is van Jakupcsek Gabriella könyvespolcán

A Mutasd a könyvespolcod! legfrissebb részében többek között egy, a 20. század viharaiban megedzett és megsérült könyvet is láthatunk, de nem ez az egyetlen különlegesség, amelyet a műsor új epizódjának szereplője, Jakupcsek Gabriella megoszt a nézőkkel, hiszen az első házasságától kezdve az egyetemi évein át a saját maga által írt könyvekig számtalan érdekesség szóba került, miközben a nem mindennapi könyvespolca előtt beszélgettek Szabados Ágival.

Az impozáns könyvespolcon múlt és jelen találkozik, és nem csak a könyvek elrendezése miatt, hiszen a gyönyörű bútordarab még Jakupcsek Gabriella első férjének, Máté Gábor színész, rendezőnek, a Katona József Színház jelenlegi igazgatójának családi hagyatéka. Az emlékek, gyerekkezek alkotta apróságok vagy éppen szobrok mellett (illetve mögött) pedig antik különlegességet és nemrég megjelent köteteket egyaránt találunk, ritkán látott harmóniában. Egyik-másikba belelapozva igazi időkapszulákra bukkanhatunk egy-egy levél formájában.

Szabados Ági - Mutasd a könyvespolcod!

Szabados Ági népszerű, a YouTube-csatornáján megtekinthető, saját fejlesztésű videósorozata, a Mutasd a könyvespolcod! vasárnaponként érkező új részeiben izgalmas közéleti személyiségek mutatják meg kedvenc könyveiket otthonukban, inspiráló beszélgetések keretében.

Jakupcsek Gabriella szenvedélyes olvasó, egyszerre több könyvet is olvas – volt azonban egy időszak az életében, amikor nem jutott ideje a kedvenc tevékenységére. Erről is mesélt, és azt is megosztotta Ágival, honnan ered az életében az irodalom szeretete. Szóba került egy meghatározó tanárnő, egy jókor kézhez kapott kötet, és az is, milyen örömet nyújt a nyelv, amikor az ember Kosztolányit olvas.

„Mióta írok, még többet olvasok” – mondja a népszerű műsorvezető, aki azt vallja, hogy ő könyvet író ember, nem pedig író. Legújabb könyvéről, a nemrég megjelent A napos B oldalról is többet tudhatnak meg a műsor nézői.

A beszélgetés itt tekinthető meg:

Ha nem szeretnél lemaradni a Mutasd a könyvespolcod! vasárnaponként érkező, új részeiről, iratkozz fel Szabados Ági YouTube-csatornájára!

Oldalak

Fashion&Beauty
A legújabb nadrágtrend igen megosztó, azonban a divatrajongók könnyedén becsempészhetik a ruhatárukba.
Lifestyle
A Skorpió erőteljes és megmagyarázhatatlan nyugtalanságot tapasztalhat. Napi horoszkóp!
Fashion&Beauty
Jennifer Aniston korábban már többször is megosztotta gondolatait az életében valaha kipróbált, akár egészen bizarr szépségápolási kezelésekről, van viszont egy, amely valóban nagyon bevált neki.