HighLife

Az RTL luxusmagazinja, a HighLife hetedik évada június 18-án, vasárnap reggel 8:50-kor (ismétlés szerdán éjfél után) erre az évre elköszön nézőitől. De már készen vannak a tervek a jövő évi folytatásra, ezért blogunk sem búcsúzik.

Az RTL luxusmagazinja, a HighLife mindig azt kutatja, mi van a luxus mögött, s mi vezet el a jóléthez? A válasz legtöbb esetben „egyszerű”: tőke, előremutató ötlet és kitartó munka – ez a siker kulcsa nemzetközi tapasztalataink alapján.

Az RTL luxusmagzinja, a HighLife június 18-ig minden vasárnap reggel különleges utazásra hívja a nézőt, s a világ legszebb részeire kalauzol el. Vannak azonban egészen hihetetlen helyszínek is.

Az RTL luxusmagazinja, a HighLife május 21-én vasárnap reggel a világ különleges helyszíneire repíti el a nézőt: a rejtélyes Észak-Ciprusra és a Maldív-szigetekre. Ismétlés szerdán éjjel!

Az RTL luxusmagazinja, a HighLife május 14-én vasárnap reggel jubilál az 50. adással – a felidézett forgatási emlékek között drámai is akad. Ismétlés szerdán éjfél után.

Minden televíziós rémálma, amikor a technika felmondja a szolgálatot. De ha a producer beleejti a kamerát a tengerbe…

Az RTL luxusmagazinja, a HighLife immár a hetedik évadot kezdi május 7-én, vasárnap reggel fél kilenc után öt perccel.