Fashion&Beauty

Veszélyes lehet ez a közkedvelt fehérneműtípus - 3 országban is betiltották!

Az intim területekről való gondoskodás elengedhetetlen része a megfelelő fehérnemű kiválasztása. Eddig talán nem is gondoltad volna, de bizony akad néhány típusú fehérnemű, melyek súlyos problémákhoz vezethetnek.

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Ne vedd félvállról!

Bár az öltözködés terén sokan inkább a csinos megjelenésre, semmint a kényelemre koncentrálnak, a fehérneműk azok a ruhadarabok, ahol bizony az utóbbi sem elhanyagolandó. Egy rosszul megválasztott, nem megfelelő anyagból készült, kényelmetlen fehérnemű bizony meglepően sok egészségügyi problémához vezethet. Lehet, hogy a legszexibb darabról van szó, amit valaha viseltél, ha viszont nem megfelelő az anyaga és a kialakítása, nem éri meg a kockázatot! Olyannyira, hogy egy bizonyos típusú bugyit 3 országban be is tiltottak az okozott egészségügyi problémák miatt. Ha kíváncsi vagy, mely fehérnemű típusról is van szó, olvass tovább!

„A pamut alsónemű általában a legkényelmesebb választás, de van néhány egészségügyi előnye is a viselésének” – mondja dr. Jennifer Angler, urogynekológus. – „A pamutot a tökéletes anyagnak tartják az alsóneműknél, ha nedvesség elvezetéséről és a hüvelyi terület tisztaságának és frissességének megőrzéséről van szó. Az ok, amiért sok orvos pamut alsóneműt javasol, az az, hogy a pamut nagyon gyengéd, valamint jó nedvszívó és légáteresztő anyag.” Továbbá, mivel a pamut egy gyengéd szövet, kevésbé valószínű, hogy irritációt okozzon, ami kellemetlen és fájdalmas lehet.
Kattints a további képekért!

Bár a mindennapok során legtöbbünk számára a kényelem a legfontosabb szempont, akad néhány alkalom, mint például egy éttermi vacsora, melyek mindannyiunkat arra késztetnek, hogy a lehető legcsinosabb és legelegánsabb szettünkben jelenjünk meg.

Leadfotó: 123rf, forrás: huffpost.com

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Üdítő, szexi és merész: Ez a 2024-es nyár legmenőbb hajtrendje!
Lifestyle
A Nyilas legyen óvatos, mert balesetveszélyes helyzetbe kerülhet. Napi horoszkóp!
Sztárok
Érte rajong most az egész világ, ami nem is csoda, hiszen nemcsak hihetetlenül tehetséges, de jóképű is.