Fashion&Beauty

A te konyhapolcodon is ott lapul ez a filléres szépségápolási csodaszer - Ezerféleképpen bevetheted lenyűgöző erejét!

Sokan hajlamosak vagyunk elképesztő összegeket kifizetni egy-egy szépségápolási termékért, miközben a valódi csodaszerek gyakran bizony a konyhapolcunkon lapulnak.

Olcsó és hatékony

Talán te is ezerféle házi praktikát kipróbáltál már a haj- és bőrápolás tekintetében: fényes tincseket ígérő, gyümölcsös-mézes hajpakolások, vagy éppen méregtelenítő italok a tökéletes arcbőr reményében. Ezek általában meglepően hatékony módszerek, van viszont egy teljesen hétköznapi, fillérekbe kerülő konyhai alapanyag, amelyet fogadjunk, hogy eddig még te sem vetetted be a szépségápolás terén. Ez pedig nem más, mint a szódabikarbóna. Ha kíváncsi vagy, hogyan vetheted be a benne rejlő szépségápolási erőt, olvass tovább!

1. Arcradír Néha nehéz olyan arcradírt találni, amely mély tisztító hatást biztosít anélkül, hogy túlzottan irritálná az érzékeny bőrt. Erre viszont tökéletes megoldást nyújt a szódabikarbóna. Egyszerűen 3:1 arányban keverj össze szódabikarbónát vízzel, hogy pasztát alkoss, majd finom, körkörös mozdulatokkal masszírozd be az arcodba. Ez segít eltávolítani a halott hámsejteket és mélyen tisztítani a pórusokat, így bőröd friss és ragyogó lesz. Az érzékeny bőrűek számára javasolt a keverék alacsonyabb koncentrációjának használata, és mindig végezz tesztet az alkalmazás előtt, hogy elkerüld a bőrirritációt!
Kattints a további képekért!

Ez lesz az idei nyár legtrendibb lábbelije, sőt könnyen lehet, hogy még a szandálokat és a sportcipőket is parkolópályára küldi.

Leadfotó: 123rf, forrás: byrdie.com

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Üdítő, szexi és merész: Ez a 2024-es nyár legmenőbb hajtrendje!
Lifestyle
A Nyilas legyen óvatos, mert balesetveszélyes helyzetbe kerülhet. Napi horoszkóp!
Sztárok
Érte rajong most az egész világ, ami nem is csoda, hiszen nemcsak hihetetlenül tehetséges, de jóképű is.