Fashion&Beauty

Nem tudtuk, mi hiányzik: Divatba jön a világ legrondább cipője

Az újabbnál újabb divattrendek sokaknál kiverik a biztosítékot, egy nemrégiben felbukkant lábbeli láttán viszont szinte mindenki felhúzza a nyúlcipőt...

Édesanyák, figyelem!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 30%-os kedvezménnyel ide kattintva vásárolhatók!

A konferencián jelenlévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány, valamint további értékes ajándékokkal készülünk.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Döbbenet a köbön

Talán korábban is előfordult már veled, hogy egy-egy új divattrend nem kifejezetten nyerte el tetszésedet. Ez persze teljesen rendben van, ahányan vagyunk, annyiféle ízlést és stílust képviselünk, egy új cipőtrend viszont az emberek többségéből őszinte meghökkenést vált ki – és nem feltétlenül pozitív értelemben. El tudod képzelni a romantikus topánkák és a sportos edzőcipők keverékét? Ha nem, akkor kapaszkodj meg, mert a legújabb cipőőrület bizony megvalósítja a megvalósíthatatlant! Nézd meg a galériát!

A könnyen felhúzható balerinacipő eddig sosem látott, új alakot öltött, méghozzá edzőcipő formájában. A formabontó stílust először Simone Rocha, designer lábán tűnt fel, a romantikus hatású topánkát egy vastag talprésszel és néhány gumírozott, szatén pánttal egészítette ki.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf, forrás: nypost.com

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Fashion&Beauty
Sztárok
A nyolcvanas-kilencvenes években nem készülhetett színvonalas vígjáték Meg Ryan nélkül: a színésznő annak idején egész Hollywoodot az ujja köré csavarta, a kétezres években mégis kikopott a...
Lifestyle
A Nyilas legyen óvatos, mert balesetveszélyes helyzetbe kerülhet. Napi horoszkóp!
Sztárok
Érte rajong most az egész világ, ami nem is csoda, hiszen nemcsak hihetetlenül tehetséges, de jóképű is.