Fashion&Beauty

A frombré körmökért rajong most minden nő - Biztos, hogy nem látsz ma ennél gyönyörűbb manikűrtrendet!

Ha te is imádod a letisztult, ám annál gyönyörűbb manikűrtrendeket, akkor a frombré körmöket egyenesen imádni fogod!

Édesanyák, figyelem!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 30%-os kedvezménnyel ide kattintva vásárolhatók!

A konferencián jelenlévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány, valamint további értékes ajándékokkal készülünk.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Kifinomult és elegáns

Sokszor tanúi lehettünk már annak, hogy egy-egy manikűrtrend hihetetlen lendülettel tett szert óriási népszerűségre, a frombré körmök is ezek közé tartoznak. Ha kedveled a francia manikűrt és a színátmenetes, ombré körmöket, akkor a frombré manikűrt neked találták ki, ez a körömtrend ugyanis ötvözi a kettőt! Kíváncsi vagy, hogyan is nézhet ki egy ombré francia manikűr? Inspirációra van szükséged a következő szalonlátogatás előtt? Tökéletes helyen jársz, nézd meg a galériát!

A körömtrend egyik óriási előnye, hogy gyakorlatilag bármilyen körömforma esetében megállja a helyét. Légy akár a mandula, akár a szögletesebb formák kedvelője, a frombré körmök egészen biztosan csodálatosan passzolnak majd körmöd formai kialakításához!
Kattints a további képekért!

A manikűrök világában a különféle mintáknak csak a képzelet szabhat határt, ezúttal viszont úgy tűnik, egy letisztult, klasszikus minta kerül ismét a középpontba.

Leadfootó: 123rf, forrás: whowhatwear.com

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Fashion&Beauty
Lifestyle
Nincs is annál tökéletesebb és gyorsabb reggeli, ha az ember összeüt egy rántottát. Azonban nem mindegy, hogy milyen technikával készíted el.
Egészség
Rengeteg étel van, ami a rák nagy ”ellensége”, de a magyarok egyik kedvenc alapanyagáról kevesen gondolnák, hogy rajta van ezen a listán.
Utazás
Légitaxik repkednek majd az égen a párizsi olimpia alatt.