Fashion&Beauty

Neked sem sikerül a hajgöndörítés? Akkor ebből a 6 hibából egyet biztosan elkövetsz

Ha te is szereted begöndöríteni a hajad, valószínűleg rengetegféle módszert kipróbáltál már a hajsütővastól kezdve egészen a hőmentes formázó eszközökig. Néhány alapvető szabályt viszont mindenképpen fontos betartani, hogy valóban tartós és gyönyörű legyen a végeredmény!

Édesanyák, figyelem!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 30%-os kedvezménnyel ide kattintva vásárolhatók!

A konferencián jelenlévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány, valamint további értékes ajándékokkal készülünk.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Nem mindegy, hogyan csinálod!

A hajgöndörítés nem mindig egyszer feladat, különösen az egyenes hajjal rendelkező hölgyek számára. Bár sokan azt hihetik, azért nem maradnak hosszú időn át göndörek fürtjeik, mert túlságosan egyenes természetes hajszerkezetük, valójában néhány gyakori hiba kiküszöbölésével sokkal tartósabb lehet az eredmény. Alapvető tény, hogy a hőmentes hajformázó eszközök használata sokkal kíméletesebb a hajhoz, ennek ellenére ezeknek a használatakor is fontos néhány szabályt betartani, ha tincseink károsítása nélkül szeretnénk göndör fürtöket varázsolni magunknak. Ha kíváncsi vagy, melyek a leggyakrabban elkövetett hajgöndörítési hibák és hogyan tudod pofonegyszerűen elkerülni őket, olvass tovább!

1. Nem készíted elő a hajad A hajformázás során elengedhetetlen az alapos előkészítés, hogy a hajcsavarók teljes potenciálját kihasználhassuk. Első lépésként gondoskodnunk kell arról, hogy a haj tiszta legyen, és alaposan kiöblítsük a sampon- vagy balzsammaradékokat. Egy gyakori hiba, hogy nem mosunk ki minden maradékot a hajból, ami nehézkessé teheti a hajat, és megnehezítheti a volumen elérését. Fontos még a megfelelő hajápolási termékek használata, például egy hajformázó spray felvitele a tövekre, amely segít a tartásban és a formázhatóságban. Ezenkívül ajánlott a hajat részben megszárítani, hogy könnyebben kezelhető legyen a hajcsavarók használata során, és a frizura is hosszantartóbb legyen.
Kattints a további képekért!

Izgalmas tavaszi beauty újdonságok, amelyek különlegessé varázsolják a megjelenésedet.

Leadfotó: 123rf, forrás: whowhatwear.com

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Fashion&Beauty
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...