Fashion&Beauty

Elő a szódával: Így reagál az arcbőröd, ha szénsavas vízzel mosod meg!

Függetlenül attól, hogy szilárdan hiszel a 10 lépéses koreai bőrápolási rutinodban, vagy éppen az egyszerűség híve vagy, van egy új összetevő, amit valószínűleg még sosem próbáltál: a szénsavas víz.

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Furcsa, de működik

A bőrápolás világában állandóan feltűnnek újabb és újabb módszerek és ötletek arra, hogyan érhetjük el a tökéletes bőrt. A legújabb ilyen módszer a szénsavas víz használata az arcápolásban, ami egyre népszerűbbé válik a szépségápolási körökben. Bár elsőre furcsának tűnhet az ötlet, hogy egy üveg szénsavas italt használjunk arclemosóként, egyre többen vannak, akik ennek a módszernek a jótékony hatásaira esküsznek. A „fizzy face cleanse", vagy „pezsgő arclemosás” néven is ismert módszer eredetileg Japánból származik, később Koreában vált népszerűvé, és állítólag számos előnyt kínál a bőrnek. Kíváncsi vagy, miért is érdemes kipróbálni? Olvass tovább!

A szénsavas víz képes mélyebben tisztítani a pórusokat, mint a sima víz vagy más arctisztítók, így hatékonyabban távolítja el az olajat, a szennyeződéseket és a baktériumokat. Emellett a szénsavas víznek értágító hatása is van, ami serkenti a bőr vérkeringését és javítja a tápanyagok szállítását a sejtekhez. Ez hozzájárul az egészséges bőrkép fenntartásához, valamint a pattanások gyógyulásához.
Kattints a további képekért!

Ha te is szívügyednek tekinted bőröd egészségét, valószínűleg sok bőrápolási csodaszerről hallottál már. Nos, vannak olyan termékek viszont, melyek még ezek közül is kiemelkednek, a mandulasav pedig egészen biztosan közéjük tartozik.

Leadfotó: 123rf, forrás: glam.com

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Fashion&Beauty
Lifestyle
Nincs is annál tökéletesebb és gyorsabb reggeli, ha az ember összeüt egy rántottát. Azonban nem mindegy, hogy milyen technikával készíted el.
Egészség
Rengeteg étel van, ami a rák nagy ”ellensége”, de a magyarok egyik kedvenc alapanyagáról kevesen gondolnák, hogy rajta van ezen a listán.
Utazás
Légitaxik repkednek majd az égen a párizsi olimpia alatt.