Sztárok

Ő Bajor Imre ritkán látott fia, Marcell: a színész 28 éves gyermeke apja kiköpött mása - Fotók

A legendás magyar színésznek két gyermeke született: Lili 1995-ben, míg Marcell egy évvel később, 1996-ban látta meg a napvilágot.

Óriási köztük a hasonlóság, le sem tagadhatná édesapját

Bajor Imre, az ország egyik legismertebb színésze és humoristája 2014. augusztus 6-án, 57 éves korában hunyt el: idén márciusban lett volna 67 éves. Mint ahogyan arról korábban már mi is beszámoltunk, az ország Kicsihuszára nem véletlenül volt a magyarok nagy kedvence: kivételes színészi tehetségét páratlan humorral vegyítette, pályáját pedig egészen fiatalon, 19 évesen kezdte az Állami Déryné Színházban. Nem volt tehát kérdés, hogy Bajorra fényes jövő vár: olyan nagy sikerű darabokban játszhatott, mint a Hyppolit, a lakáj, a Mágnás Miska vagy éppen a Rómeó és Júlia, de népszerűségét tévés szerepei emelték igazán magas szintre. Állandó tagja volt a Heti Hetesnek, a Szomszédok című tévésorozat pedig meghozta számára az országos ismertséget, de feltűnt még a Pasik! című sorozatban, valamint a Meseautóban és a Le a fejjel! című produkcióban Hernádi Judit és Gálvölgyi János oldalán. A színészt egy ország zárta a szívébe, hiánya pedig máig ott van az emberekben: különösképp özvegye, Berdár Ildikó, valamint két gyermeke, Lili és Marcell számára nehéz a mai napig, hogy korán elvesztették Imrét, akinek ritkán látott fia egy az egyben a színész tükörképe. Galériánkban mutatjuk a 28 éves Marcellt!

Lili Bajor Imre és Hámori Eszter első gyermekeként 1995 novemberében látta meg a napvilágot, majd egy évvel követte őt öccse, Marcell.
Kattints a további képekért!

Bajor Imre 2014. augusztus 6-án, 57 éves korában hunyt el, márciusban lett volna 66 éves – szinte hihetetlen, hogy az ország Kicsihuszára már 9 éve nincs velünk.

Leadfotó: Facebook/atv.hu

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Sztárok
Gene Hackman január 30-án ünnepelte 94. születésnapját. A kétszeres Oscar-díjas színészóriás az ezredforduló utáni években elégelte meg Hollywood cukorhabos zsizsegését, és úgy döntött, nyugdíjba...
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.