Sztárok

Erzsébet utálta Diana eljegyzési gyűrűjét: a királynő ki nem állhatta az ékszert, a hercegné iszonyatosan felbosszantotta őt vele

Bár a néhai Diana eljegyzési gyűrűje a mai napig a világ egyik legikonikusabb ékszerének számít, melynek eszmei értéke szinte felbecsülhetetlen, Erzsébet királynő egyáltalán nem volt elégedett a hercegné választásával.

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe, az EMMA Egyesület és P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Mindenki imádta, kivéve a királyi család

Miután mindössze 13 alkalommal találkoztak egymással, a 32 éves Károly 1981-ben eljegyezte az akkor 19 éves Dianát. Modern párként a a herceg azt szerette volna, hogy Diana maga válassza ki az eljegyzési gyűrűjét, akinek végül egy különleges, Garrard gyűrűre esett a választása. Az ékeszer középpontjában egy lenyűgöző, ceyloni zafírkő áll, amit gyémántok ölelnek körbe, és bár a gyűrű kétségkívül gyönyörű darab, a királyi család mégsem volt elégedett Diana választásával: a hercegné főleg Erzsébetet haragította magára és dühítette fel vele, galériánkból pedig azt is megtudhatod, mi volt a néhai királynő problémája!

A nyilvánosság tehát rajongott Diana gyűrűjéért, amit a hercegné saját maga választott ki, a darab pedig azóta ikonikussá és legendássá vált. Erzsébetnek azonban volt vele egy problémája...
Kattints a további képekért!

Meghan Markle férjével, Harryvel együtt jelenleg Nigériában tartózkodik, ahol egy nap három különböző szettet is magára öltött, köztük egy nagyon különleges, bámulatos piros ruhát.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!