Sztárok

Szekeres Adrien ritkán látott lánya Magyarország egyik legszebb nője: a 19 éves Emília úgy fest, akár egy külföldi modell - Fotók

Az 50 éves előadó kisebbik lánya, Kiss Emília Gréta korábban a Sztárban Sztár leszek!-ben is szerencsét próbált már, a napokban pedig elballagott, és ahogy egyre nagyobb, úgy lesz egyre szebb is.

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe, az EMMA Egyesület és P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Örökölte édesanyja szépségét

Az Artisjus-díjas magyar énekesnő és dalszerző, Szekeres Adrien annak idején számos szavaló- és énekverseny győzteseként nyert felvételt az ország egyetlen irodalmi-drámai tagozatos középiskolájába, a szentesi Horváth Mihály Gimnáziumba: 1991-ben az intézményt képviselte az Erkel Diák Ünnepeken, ahol magánének kategóriában 1. helyezett lett, valamint neki ítélték a fesztivál nívódíját, valamint egy különdíjat is. Ez volt talán az előadó első nagyobb sikere, de kétségkívül nem az utolsó: az ezt követő néhány évben számos énekversenyen és fesztiválon mérettette meg magát, amelyeken jelentős sikereket ért el, és egy ilyen alkalommal fedezte fel őt Bényei Tamás, a Hot Jazz Band vezetője, aki 1995-ben meghívta állandó vendégnek zenekarába. Innen pedig már mondhatni egyenes út vezetett a sikerhez, az Unisex nevű együttesben például négy évig énekelt, majd jött a szólókarrier, amelyben Adrien igazán otthon érezte és megtalálta önmagát. Szakmai sikerei mellett az énekesnő magánélete is szépen alakult: 1998-ban házasságot kötött Kiss Gábor zeneszerzővel, és kapcsolatukból két kislány született, 2003-ban Kiss Csillag Jázmin, 2005-ben pedig Kiss Emília Gréta. Utóbbi épp a minap ballagott el a középiskolából: a büszke édesanya természetesen több fotót is megosztott a nagy napról, amelyeket ide kattintva nézhetsz meg te is, galériánkban pedig mutatjuk, hogy fest most a 19 éves Emília, aki bár Adrien nyomdokaiba lépett, és ő is a zene szerelmese, de simán megállná a helyét modellként is, olyan gyönyörű!

Kiss Emília Gréta, Szekeres Adrien lánya 2022-ben szerencsét próbált a Sztárban Sztár leszek! című műsorban, ahol bemutatkozása alatt elmondta, hogy egész élete a zenéről szól, kiskora óta táncol, énekelni pedig pár éve kezdett el, eleinte autodidakta módon tanult.
Kattints a további képekért!

Meghan Markle férjével, Harryvel együtt jelenleg Nigériában tartózkodik, ahol egy nap három különböző szettet is magára öltött, köztük egy nagyon különleges, bámulatos piros ruhát.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...