Meghan 100 ezer forintos, piros ruhája maga az álom: a hercegné önmagát is túlszárnyalta, sosem volt még ennyire szép

Meghan Markle férjével, Harryvel együtt jelenleg Nigériában tartózkodik, ahol egy nap három különböző szettet is magára öltött, köztük egy nagyon különleges, bámulatos piros ruhát.

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe, az EMMA Egyesület és P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Lenyűgözően nézett ki

Miután Harry egyedül megjárta a héten Londont, feleségével, Meghan Markle-el együtt Nigériába utazott, ahol a pár különböző eseményeken vesz részt mini-körútjuk alkalmából. A hercegné a tegnapi, az országban töltött második napját egy csúcstalálkozóval zárta, ahol egy beszélgetés keretein belül megvitatta a fiatal nők mentorálásának fontosságát, valamint a nők előtt álló szakmai kihívásokat. Szombaton Meghan három különböző ruhát is viselt: reggel egy fekete-fehér, délután egy fehér, este pedig egy feltűnő piros darabot, amely átszámítva 100 ezer forintba kerül. Egy biztos: Harry neje most talán jobban ragyog, mint valaha, a lenyűgöző piros ruhában pedig még önmagát is túlszárnyalta, olyan szép volt. Galériánkban mutatjuk!

Meghan Nigériában többek között arról is beszélt, hogy 2022 októberében egy DNS-teszt során kiderült, hogy 43%-ban nigériai származású, mire a találkozó házigazdája, Ngozi Okonjo-Iweala közgazdász azt felelte, hogy egyáltalán nem lepődött meg azon, hogy a hercegné nigériai, mert "bátor, kitartó és gyönyörű, mint a nigériai nők többsége".
Kattints a további képekért!

Harry a héten Londonban járt, és úgy tervezte, illetve azt remélte, hogy édesapjával is találkozhat majd, ám ezt az ajánlatot Károly visszautasította zsúfolt napirendjére, illetve a Buckingham kerti partijára hivatkozva. Ám most kiderült azt is, hogy apa és fia mikor ejtheti meg a várva várt "összeröffenést".

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Bár Kamilla rangjának hála gyakorlatilag bármit megkaphatna a világon, a királyné jelenleg nem ékszerre vagy bármilyen más drága tárgyra vágyik, hanem valamire, amit csak Károlytól kaphat meg.
Lifestyle
Az utazás kétségtelenül az egyik legjobb dolog a világon, de a vele járó jetlagről valószínűleg mindenki szívesen lemondana. Szerencsére van egy egyszerű trükk, amellyel könnyebbé teheted az átállást...
Lifestyle
Már messziről kiszúrta a nőt az út közepén, le is lassított.