Változtak a vérnyomásmérés szabályai, innentől lehet neked is magas lesz

A magas vérnyomás napjainkban Magyarországon és az egész világon népbetegségnek számít. Most változott néhány dolog a mérés körül, amiről jobb, ha tudsz.

Új értékeket adtak meg

A magas vérnyomás, vagy hipertónia, a modern társadalom egyik leggyakoribb egészségügyi problémája.

A betegség megelőzésének a kulcsa az egészséges életmód kialakítása, amely magában foglalja a rendszeres testmozgást, a kiegyensúlyozott étrendet, a stressz kezelését és a dohányzás elkerülését.

A vérnyomás rendszeres mérése segít a korai felismerésben, ebben viszont most változás történt. A galériánkban megmutatjuk, hogy mit jelent ez pontosan!

Jelentős szigorítás történt a magas vérnyomás diagnózisában. Az Amerikai Szívgyógyászati Társaság, és az Amerikai Kardiológiai Kollégium más egészségügyi szervezetekkel közösen új értéket határozott meg.
Kattints a további képekért!

A szakértők arra bíztatnak mindenkit, hogy fogyasszanak minél többet ebből a csodálatos fűszernövényből. Frissen szinte bármilyen ételt fel tudunk dobni vele!

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Sztárok
Azahriah, azaz Baukó Attila jelenlegi szerelme, Luna Joanna rendesen felkavarta maga körül az állóvizet a 22 esztendős sztár történelmi jelentőségűként beharangozott koncertjei előtt.
Lifestyle
Nehéz hét elé néz az, aki az alábbi három csillagjegy alatt született.
Utazás
Immáron tényleg a nyár kapujában vagyunk: fontos határt lép át a héten a hőmérséklet csúcsértéke.