Sztárok

Emma Stonenál betelt a pohár: A hollywoodi színésznő már nem szeretné, hogy ezen a néven szólítsák

A hollywoodi színésznő mindenkit meglepett vallomásával.

Édesanyák, figyelem!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 30%-os kedvezménnyel ide kattintva vásárolhatók!

A konferencián jelenlévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány, valamint további értékes ajándékokkal készülünk.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Sokakat meglepett

Emma Stone, hollywoodi színésznő rengeteg rajongót tudhat magáénak, akad viszont néhány alapvető érdekesség az életét illetően, melyekről még talán a legnagyobb rajongók sem hallhattak. Ilyen érdekességet rejt a színésznő nemrégiben tett nyilatkozata is, miszerint nem szereti már annyira, ha Emmának szólítják. Ha kíváncsi vagy, a színésznő mely néven is szereti hívatni magát, akkor olvass tovább!

Egy friss interjúban Emma Stone munkatársa, Nathan Fielder elárulta, hogy a színésznőt gyakran Emilyként emlegetik a kulisszák mögött azok, akikkel együtt dolgozik. Fielder kifejtette, hogy tiszteletben tartja a színésznő választását, és innentől kezdve Emilyként hivatkozik rá.
Kattints a további képekért!

Szó szerint kivetkőzött magából az Oscar-jelölt hollywoodi nagyágyú, aki rendhagyó öltözékben vetette bele magát a londoni éjszakába.

Leadfotó: Getty Images, forrás: brightside.me

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Sztárok
Gene Hackman január 30-án ünnepelte 94. születésnapját. A kétszeres Oscar-díjas színészóriás az ezredforduló utáni években elégelte meg Hollywood cukorhabos zsizsegését, és úgy döntött, nyugdíjba...
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.