Sztárok

Bennfentes árulta el: ezek Katalin és Vilmos aranyszabályai a jó házassághoz

13 esztendő telt el azóta, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg kimondták egymásnak a boldogító igent a londoni westminsteri apátságban, házasságuk pedig azóta is töretlen. Egy bennfentes szerint mindez csupán néhány dolgon múlik.

Édesanyák, figyelem!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2990 Ft-os áron ide kattintva vásárolhatók!

A konferencián jelenlévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány, valamint további értékes ajándékokkal készülünk.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Felbonthatatlan szövetséget alkotnak

Katalin hercegné és Vilmos herceg világraszóló, tündérmesébe illő esküvőjére 2011 áprilisában került sor, a kettejük közti összetartás pedig évről évre egyre csak erősödik – ráadásul most már szoros családi egységben élnek három közös gyermekükkel. Természetesen, az elmúlt több mint tíz esztendő a rengeteg siker és boldog pillanat mellett kihívásokat is tartogatott számukra: a trónörökös elvesztette nagyszüleit, II. Erzsébet királynőt és Fülöp herceget, a fivérével, Harryvel való viszonyuk szélsebességgel száguldott a szakadék irányába, és ami a legrosszabb, hogy idén kiderült: a walesi hercegné és a jelenlegi uralkodó, III. Károly is rákbetegségben szenved. Ennek ellenére a házaspár köteléke továbbra is sziklaszilárd alapokon nyugszik, mindezt pedig a palota egykori alkalmazottja szerint annak köszönhetik, hogy ugyanazt a„szabályrendszert” követik szerelmük kezdete óta; részletek a galériában!

Grant Harrold 2004 és 2011 között volt az akkor még csak walesi hercegi címet viselő Károly komornyikja, így bőven volt ideje, valamint alkalma megfigyelni a királyi család tagjai közötti kapcsolatok működésmódját.
Kattints a további képekért!

Akik figyelemmel kísérik a brit királyi család életét, valószínűleg tudják, hogy Katalin hercegné imád sportolni. Mozgásszeretete ellenére viszont a hercegnének bizony le kellett mondania egy óriási álmáról, miután a királyi család tagja lett.

Leadfotó: Samir Hussein - Pool/WireImage/Getty Images

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...
Lifestyle
A legtöbben bevásárlás után szinte mindent bepakolnak a hűtőbe, ez azonban nagyon rossz szokás, ugyanis vannak bizonyos élelmiszerek, amikre ártalmas a hideg levegő.