Sztárok

Kiakadt az internet népe a magyar énekesnő meztelen fotóján, de a méltatlankodók dühe hamar meglepetésbe váltott át

Össznépi felháborodáshoz vezetett a közkedvelt magyar zenei előadó, Judy pikáns fotója.

Az összes ruhájától megszabadult

Egy pazar szállodában bújt el a világ elől a 49 éves magyar énekesnő, a közkedvelt Judy - írja a Blikk. Mindezzel persze még nem volna semmi baj, hiszen a hírességeknek is jár némi pihenés, ám a népszerű zenei előadó hirtelenjében olyan tartalommal rukkolt elő az Instagramján, ami a legelkötelezettebb híveit is valóságos hidegzuhanyként érte. A híresség - akit egyébként szerelme és gyermeke is elkísérte - ugyanis egy romantikus hangulatú fotót is megosztott követőivel, melyen társával egy pezsgőfürdőben bújnak össze, ráadásul anyaszült meztelenül.

Az énekesnő posztja felkészületlenül érte a rajongókat.
Kattints a további képekért!

Britney Spears már nem igazán fog a zenére koncentrálni, de a felnőtt tartalmakkal rengeteg pénzt tudna keresni. Próbálják is csábítgatni, hogy vágjon bele.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Utazás
Légitaxik repkednek majd az égen a párizsi olimpia alatt.
Lifestyle
Nincs miről beszélni, ha a cuki állatkerti lakó megjósolta, akkor valószínűleg biztos a győzelem. A németek azonban teljesen máshogy látják a dolgot.
Lifestyle
A probléma az, hogy az alkalmazások megint bekerültek a Play áruházba, szóval bárki letölthette őket. Nagyon veszélyesek, szóval azonnal meg kell tőlük szabadulnod!