Zimány Linda kacér felsőben állt a kamerák elé - Bámulatosan nézett ki!

Zimány Linda idén már tűzforró bikiniben is megmutatta magát, de a mostani ruhája mindent visz. Ehhez bizony nem vehetett fel melltartót.

Özönlenek is a lájkok a fotójára

Nem olyan rég volt Demeter Richárd exkluzív divatbemutatója, ahol a tervező a legújabb és eddigi legszemélyesebb kollekcióját mutatta be a közönségnek.

A kifutón feltűnt Zimány Linda, aki továbbra is csúcsformában van. A hírességgel a Femcafe készített egy interjút, amit ide kattintva tudtok megnézni.

Érdemes kattintani a galériánkra is, mivel Lindát nemcsak tűzforró bikiniben láthatjátok, de egy olyan ruhába is, amitől egészen biztosan leesik az állatok!

Zimány Linda a maximumot hozta ki magából Demeter Richárd divatbemutatóján, de volt benne izgalom bőven. Érdekes belegondolni, de legalább már 10 éve nem volt látható ilyen eseményen a kifutón.
Kattints a további képekért!

Tegnap este a hazai sztárvilág krémje hivatalos volt Demeter Richárd exkluzív divatbemutatójára, ahol a tervező a legújabb és eddigi legszemélyesebb kollekcióját mutatta be a közönségnek. A kifutón többek között olyan hírességek is a modellek között vonultak, mint Zimány Linda.

Leadfotó: Femcafe

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Fashion&Beauty
Édesanyja és édesapja kíséretében érkezett a 77. Tony-díjátadóra Rachel McAdams, aki az esemény apropóján egy gyönyörű, áttetsző ruha mellett tette le a voksát.
Fashion&Beauty
Üdítő, szexi és merész: Ez a 2024-es nyár legmenőbb hajtrendje!
Lifestyle
A Nyilas legyen óvatos, mert balesetveszélyes helyzetbe kerülhet. Napi horoszkóp!