Sztárok

Zimány Linda igazi Barbie babaként tündökölt a kifutón

Tegnap este a hazai sztárvilág krémje hivatalos volt Demeter Richárd exkluzív divatbemutatójára, ahol a tervező a legújabb és eddigi legszemélyesebb kollekcióját mutatta be a közönségnek. A kifutón többek között olyan hírességek is a modellek között vonultak, mint Zimány Linda.

Édesanyák, figyelem!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 30%-os kedvezménnyel ide kattintva vásárolhatók!

A konferencián jelenlévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány, valamint további értékes ajándékokkal készülünk.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Igazi Barbieként tündökölt

Zimány Linda a Femcafe-nak elárulta, nagyon örült a felkérésnek, ugyanis Demeter Ricsivel már évek óta dolgoznak együtt, nagyon jó barátok és sokszor inspirálják egymást a ruhatervezés során. Hozzátette, hogy nagyon izgult a divatbemutató előtt, mivel utoljára körülbelül 10 éve lépett a kifutóra, mint modell. Mivel a híres divattervező jól ismeri a stílusát, nem is volt kérdés, hogy Linda egy hosszú, csillogó, testhezálló, rózsaszín estélyiben vonul majd végig a divatbemutatón, amiben úgy festett, mint egy igazi Barbie baba. Linda azt is elmondta, jelenleg nagyon élvezi, hogy saját ruhamárkáján dolgozhat, és végre a maga ura lehet, a tervezés mellett pedig a üzletileg is kiveszi a részét a munkából. A nyárra barátaival több utazást is tervez Európán belül, emellett randizik és még mindig keresi a nagy őt, akivel majd családot alapíthat.

A Zimány Lindával készült teljes interjút a videóra kattintva tekintheted meg:

Lead kép: Femcafe

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Fashion&Beauty
Édesanyja és édesapja kíséretében érkezett a 77. Tony-díjátadóra Rachel McAdams, aki az esemény apropóján egy gyönyörű, áttetsző ruha mellett tette le a voksát.
Fashion&Beauty
Üdítő, szexi és merész: Ez a 2024-es nyár legmenőbb hajtrendje!
Lifestyle
A Nyilas legyen óvatos, mert balesetveszélyes helyzetbe kerülhet. Napi horoszkóp!