Sztárok

Napvilágot látott a titok: mindig is utálta ikonikus becenevét Paul McCartney

Vitathatatlan, hogy a Beatles a kezdetektől fogva minden idők egyik legnagyobb és legbefolyásosabb zenekaraként vonult be a történelembe, melynek egyik nagy ikonja volt az immáron 81 éves Paul McCartney. A legendás előadó mindig is élvezte a hírnevet és az azzal járó életstílust, egy dolgot leszámítva: ki nem állhatta azt a becenevet, amit rajongói aggattak rá.

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe, az EMMA Egyesület és P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Nem szerette, hogy így utalnak rá

Egyesek azt gondolhatják, hogy a világ egyik legnagyobb rockzenészének lenni igencsak megterhelő és stresszes életvitellel jár együtt, hiszen minden csillogó szállodai szobához vagy Grammy-díjhoz jut egy hosszú órákat felölelő turnéutazás, őrült rajongók hordája, valamint soha véget nem érő kialvatlanság – Paul McCartney azonban az 1964: The Eye of the Storm” című könyvében úgy fogalmaz, valójában számára pontosan ezek a dolgok voltak azok, amikre mindig is vágyott. "Sokan azt hihetik, hogy ez az egész szörnyű volt, és úgy éreztük magunkat, mint a ketrecbe zárt állatok... Csak a magam nevében beszélhetek, de én sosem éreztem így. Ez az, amit mindig is szerettünk volna, így amikor ez valójában megtörtént – például amikor a lovas rendőrök visszatartották a rajongó tömeget –, úgy éreztem, egy nagyon izgalmas film főszereplői vagyunk” – olvasható a kötetben. Vallomása szerint azonban egyetlen dolog mindig is idegesítette, sőt: valójában a mai napig fel tudja bosszantani magát rajta. Részletek a galériában!

Annak idején a Beatles népszerűsége tömeghisztériát okozott, és a rajongók, különösen a fiatal lányok teljesen megőrültek bálványaikért, kiváltképp Paul McCartney-ért, akinek külön becenevet is kitaláltak.
Kattints a további képekért!

1970. március 6-án jelent meg a legendás angol zenekar, a Beatles egyik leghíresebb dala, amiről a legtöbben nem is sejtik, milyen szomorú történés miatt született meg.

Leadfotó: Fiona Adams/Redferns/Getty Images

Forrás: Grunge

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...
Lifestyle
A legtöbben bevásárlás után szinte mindent bepakolnak a hűtőbe, ez azonban nagyon rossz szokás, ugyanis vannak bizonyos élelmiszerek, amikre ártalmas a hideg levegő.