Sztárok

Harry herceg már jóval korábban el akarta hagyni a családját: ez a személy akadályozta ebben

Harry herceg sosem titkolta, hogy hétköznapibb életet szeretne élni, ám mint kiderült az egyik rokona miatt kénytelen volt elköteleznie magát királyi kötelességei mellett.

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Belső csatát vívott emiatt

Sussex hercege és hercegnéje 2020 januárjában jelentette be a kilépését, majd két hónappal később Kaliforniába utazott, hogy új életet kezdjen – ez a sokak számára megdöbbentő lépés végül arra késztette a királyi családot, hogy olyan módon szakadjanak el a házaspártól, ahogyan arra korábban sosem volt példa. Ahogy telt-múlt az idő, Harry elégedetlensége egyre nyilvánvalóbbá vált a famíliában betöltött szerepével kapcsolatban, különösen a Tartalék című memoárjának köszönhetően, ami teljesen más képet festett le a royalokról, mint amit eddig gondol róluk a nyilvánosság. A herceg számára azonban maga a Megxit egyáltalán nem volt hirtelen döntés: bevallotta, hogy már a kilépést megelőző években is ez volt a szándéka, ám egy konkrét családtag miatt akadályba ütközött. Részletek a galériában!

Egy interjúban Harry bevallotta, fiatal felnőtt kora óta arra vágyott, hogy felhagyjon a királyi létformával, emiatt pedig súlyos belső csatákat vívott önmagával.
Kattints a további képekért!

Meghan Markle és Harry herceg három napot töltött Nigériában az Invictus Games népszerűsítésével, ottlétük alatt pedig a hercegné arról is őszintén beszélt, mit gondol jelenleg a házasságáról.

Leadfotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Forrás: OK!

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...
Lifestyle
A legtöbben bevásárlás után szinte mindent bepakolnak a hűtőbe, ez azonban nagyon rossz szokás, ugyanis vannak bizonyos élelmiszerek, amikre ártalmas a hideg levegő.