Sztárok

Harry herceg már jóval korábban el akarta hagyni a családját: ez a személy akadályozta ebben

Harry herceg sosem titkolta, hogy hétköznapibb életet szeretne élni, ám mint kiderült az egyik rokona miatt kénytelen volt elköteleznie magát királyi kötelességei mellett.

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Belső csatát vívott emiatt

Sussex hercege és hercegnéje 2020 januárjában jelentette be a kilépését, majd két hónappal később Kaliforniába utazott, hogy új életet kezdjen – ez a sokak számára megdöbbentő lépés végül arra késztette a királyi családot, hogy olyan módon szakadjanak el a házaspártól, ahogyan arra korábban sosem volt példa. Ahogy telt-múlt az idő, Harry elégedetlensége egyre nyilvánvalóbbá vált a famíliában betöltött szerepével kapcsolatban, különösen a Tartalék című memoárjának köszönhetően, ami teljesen más képet festett le a royalokról, mint amit eddig gondol róluk a nyilvánosság. A herceg számára azonban maga a Megxit egyáltalán nem volt hirtelen döntés: bevallotta, hogy már a kilépést megelőző években is ez volt a szándéka, ám egy konkrét családtag miatt akadályba ütközött. Részletek a galériában!

Egy interjúban Harry bevallotta, fiatal felnőtt kora óta arra vágyott, hogy felhagyjon a királyi létformával, emiatt pedig súlyos belső csatákat vívott önmagával.
Kattints a további képekért!

Meghan Markle és Harry herceg három napot töltött Nigériában az Invictus Games népszerűsítésével, ottlétük alatt pedig a hercegné arról is őszintén beszélt, mit gondol jelenleg a házasságáról.

Leadfotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Forrás: OK!

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Lifestyle
Az Ikrek napját a feje tetejére állítja egy nem várt esemény. Napi horoszkóp!
Sztárok
A híresség elárulta, hogy évtizedekkel ezelőtt rajongva imádta a fiatal Csonkát, akit a korszak egyik legnépszerűbb televíziós produkciója tett országosan ismertté.
Sztárok
Szombaton Vilmos neje fél év után újra mutatkozott a nyilvánosság előtt, ám a hercegné idegesebb volt emiatt, mint azt sokan gondolták volna.