Sztárok

Rejtélyes tragédia sokkolja Avicii rajongóit: elhunyt zenész a barátnője - Fotók

Szinte napra pontosan hat évvel a világhírű DJ halála után a volt szerelme is elhunyt. Alig 34 évesen.

Legenda

„Ébressz fel, ha ennek vége lesz” - írta 2018-ban Avicii halála kapcsán a DJ szerelme. Most váratlan hír rázza meg a lemezlovas rajongóit, volt párja, Emily Grace Goldberg elhunyt. "A „Dignity Memorial” oldalon található gyászjelentés szerint Avicii volt barátnője április 3-án tüdőembóliában hunyt el Kaliforniában" - írja a TWN.hu, a cikkükből az is kiderült: két évig voltak együtt boldogok. A találgatások máris megkezdődtek, vajon véletlen egybeesés, hogy alig 34 évesen, szinte napra pontosan Avicii tragédiájának napján hunyt el?

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Sztárok
Gene Hackman január 30-án ünnepelte 94. születésnapját. A kétszeres Oscar-díjas színészóriás az ezredforduló utáni években elégelte meg Hollywood cukorhabos zsizsegését, és úgy döntött, nyugdíjba...
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.