Sztárok

Rejtélyes tragédia sokkolja Avicii rajongóit: elhunyt zenész a barátnője - Fotók

Szinte napra pontosan hat évvel a világhírű DJ halála után a volt szerelme is elhunyt. Alig 34 évesen.

Legenda

„Ébressz fel, ha ennek vége lesz” - írta 2018-ban Avicii halála kapcsán a DJ szerelme. Most váratlan hír rázza meg a lemezlovas rajongóit, volt párja, Emily Grace Goldberg elhunyt. "A „Dignity Memorial” oldalon található gyászjelentés szerint Avicii volt barátnője április 3-án tüdőembóliában hunyt el Kaliforniában" - írja a TWN.hu, a cikkükből az is kiderült: két évig voltak együtt boldogok. A találgatások máris megkezdődtek, vajon véletlen egybeesés, hogy alig 34 évesen, szinte napra pontosan Avicii tragédiájának napján hunyt el?

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Sztárok
Hajdú B. István, Faragó Richárd, vagy éppen Méhes Gábor. Ők azok, akiknek imádjuk a hangját a sportközvetítések közben, és már igazi legendának számítanak.
Egészség
Nem igazán tudunk arról, hogy milyen egészségügyi hatásai lehetnek hosszú távon a tetoválásoknak, mivel inkább most kezdett ez igazán divatba jönni. A svéd kutatók azonban nem szolgáltak jó hírekkel.
Utazás
A nyári hőségben nem csak mi vágyunk vízközelbe, hanem négylábú barátainknak is jól esik a hűsítő csobbanás. Szerencsére egyre több kutyás strand áll a gazdik és kutyáik rendelkezésére.