Sztárok

Goldie Hawn 78 évesen is kortalan szépség: pedig csak ennyit csinál

Valahányszor eszünkbe jut, hogy Goldie Hawn lassan már a nyolcadik X-hez közelít, el sem akarjuk hinni, ami nem meglepő, hiszen a Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő még mindig remek formában. Ennek okát szerencsére nem titkolja!

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Lányát is erre tanította

Goldie Hawn hosszú évek óta elkötelezett híve a jógának, ami segít neki megőrizni testi-lelki frissességét, továbbá jólétét, ennek köszönhetően pedig 70 pluszosan is fiatalos tud maradni. A színésznő azonban nem rejti véka alá, hogy a testmozgás mellett más dolgok is hozzájárulnak ahhoz, hogy ilyen példamutató formában van, ráadásul a természetesen kialakuló ráncok ellenére bőre még mindig kisugárzó. Kurt Russel párja úgy véli, a gondolkodásmód is nagyban befolyásolja a szépséget, véleménye szerint pedig kevésbé érezné magát magabiztosnak, ha folyton másokhoz hasonlítaná magát. „Én is sokat nézeget az arcomat, de sosem tanulmányozom. Nem vagyok a hibáim megszállottja” – jegyezte meg korábban a híresség, aki különleges rutint alakított ki magának az évek során. Részletek a galériában!

Goldie Hawn az egyszerű rutin híve: nem hisz abban, hogy órákat kéne tölteni bőre előkészítésével lefekvés előtt. Ahhoz viszont ragaszkodik, hogy minden este alaposan megmossa az arcát, körülbelül 3 percig masszírozza, majd felkenje kedvenc krémeit. Amikor pedig másnap felébred, ugyanezt csinálja végig.
Kattints a további képekért!

Ez már hivatalos: Goldie Hawn és Kurt Russel a legcukibb és legmenőbb nagyszülők a világon.

Leadfotó: Frazer Harrison/Getty Images

Forrás: Bright Side

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...
Lifestyle
A legtöbben bevásárlás után szinte mindent bepakolnak a hűtőbe, ez azonban nagyon rossz szokás, ugyanis vannak bizonyos élelmiszerek, amikre ártalmas a hideg levegő.