Sztárok

Megható történetet mesélt apjáról Oszter Sándor lánya: Alexandra sokat csinálta ezt a néhai színésszel

A madarak és fák napja alkalmából a természet szeretetéről beszélgettek a Duna népszerű beszélgetőműsora, a Ridikül vendégei. Oszter Alexandra arról mesélt, bár fiatalként a városi nyüzsgés éltette, édesanyaként fedezte fel az erdő nyugtató, gyógyító erejét.

Visszaemlékezett a fiatalkorára

Oszter Alexandra színész, festőművész és illusztrátor évekkel ezelőtt búcsút intett a városi nyüzsgésnek, ma már szüleitől örökölt, madárcsicsergéssel teli diósjenői birtokán él. Oszter Sándor Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész lánya azonban sosem gondolta volna, hogy egyszer majd az okozza neki a legnagyobb örömet, hogy a természet közelében lesz az otthona. „Sokáig nem értettem, a szüleim miért szeretnek távol lenni a nyüzsgéstől, az emberektől. Ha ennek olykor hangot adtam, édesapám megjegyezte, eljön az idő, amikor majd én is értékelni tudom ezt. Kamaszként lehetetlennek tűnt, hogy az erdő magányában érezzem a legjobban magam. Akkoriban hosszú kilométereket gyalogoltam azért, hogy valami inger érjen. Egyáltalán nem élveztem az elvonulást” – emlékezett vissza fiatalkorára Oszter Alexandra a Ridikül vendégeként. Hozzátette, édesapja mindent elkövetett azért, hogy megszerettesse vele a természetet, sok közös emléket őriz kirándulásaikról.

Cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...