Sztárok

Így szabályozza Katalin hercegnéék dadája a játékidőt: ez minden nap vonatkozik Györgyre, Saroltára és Lajosra

Nem akármilyen szabály van érvényben, amikor Katalin hercegné és Vilmos herceg gyermekei a játékidőt élvezik.

Édesanyák, figyelem!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 30%-os kedvezménnyel ide kattintva vásárolhatók!

A konferencián jelenlévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány, valamint további értékes ajándékokkal készülünk.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Otthon is megvannak a regulák

Bár György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg igencsak kivételes körülmények között cseperednek fel, otthon a négy fal között ugyanolyan gyerekek, mint bármelyik kortársuk, így természetesen nekik is sokféle szabályt kell betartaniuk. Nyilvános szerepléseiken tökéletesen látszik, hogy nagyon jól neveltek, hiszen mindig kifogástalan a magatartásuk – s mint kiderült, ugyanez mondható el róluk a hétköznapi tevékenységek kapcsán is. A walesi hercegi pár számára kiemelten fontos, hogy sok minőségi időt töltsenek a gyerekekkel, titulusukból, illetve királyi kötelezettségükből fakadóan azonban elkel náluk a segítség, így jó pár éve alkalmazzák dadusként Maria Teresa Turrion Borrallót, aki szerves részét képezi a család mindennapjainak, így nem meglepő, hogy szabályokat is kitalált a csemetéknek. Részletek a galériában!

Korábban egy névtelen informátor elárulta, hogy Maria nagyon határozott és tekintélyt parancsoló tud lenni, de soha nem lép fel egyoldalúan a fegyelmezés érdekében, és soha nem bántja őket.
Kattints a további képekért!

Vilmos herceg nemrég fontos eseményen vett rész, ahol felesége, Katalin hercegné, illetve közös gyermekeik nem tudtak megjelenni, de még így is gondoltak rájuk.

Leadfotó: Samir Hussein/WireImage/Getty Images

Forrás: Mirror

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...