Sztárok

Lehet, G.w.M szakmát vált? Nem fogod elhinni, hogy a rapper milyen új szerepben próbálta ki magát várandós felesége oldalán

Kulcsár Edina és férje Varga Márk, az az G.w.M már több, mint egy éve házasok és jelenleg második közös gyermeküket várják. Edinát cseppet sem viseli meg a terhessége, sőt amikor csak tehetik, kimozdulnak otthonról és közös programokat szerveznek.

Édesanyák, figyelem!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 30%-os kedvezménnyel ide kattintva vásárolhatók!

A konferencián jelenlévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány, valamint további értékes ajándékokkal készülünk.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Boldogabbak, mint valaha

Nem volt ez most sem másképp, a gyönyörű kismama és rapper férje csütörtök este Demeter Richárd exkluzív divatbemutatóján is részt vett, majd másnap a Magyar Zene Házában az új Dívák és Ikonok című kiállítás megnyitójára voltak hivatalosak. Edina és Márk a Femcafe-nak adott interjújában a rapper viccesen kezébe vette a mikrofont és profi módon kérdezni kezdte a feleségét, mintha ő lenne a riporter. Látszott, hogy ezen a téren is tapasztalt, így az sem kizárt, hogy szakmát vált és a későbbiekben ebben az új szerepben is kipróbálja magát. A házaspár elárulta, hogy néha kettesben is eljárnak kikapcsolódni, de számukra az az igazi boldogság, ha ezt gyermekeikkel együtt tehetik meg. Márk nagyon jó apuka, a gyerekek valósággal rajonganak érte és a zenéjéért, otthon és útközben, az autóban is mindig a rapper slágereit hallgatják. G.w.M a nyáron majd sokat koncertezik, de természetesen szeretnének közös családi nyaralást is, és az is lehet, hogy jövőre megtartják a nagy, világra szóló lakodalmat is.

A Kulcsár Edinával és Varga Márkkal készült teljes interjút a videóra kattintva tekintheted meg:

Lead kép: Femcafe

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Fashion&Beauty
Üdítő, szexi és merész: Ez a 2024-es nyár legmenőbb hajtrendje!
Lifestyle
A Nyilas legyen óvatos, mert balesetveszélyes helyzetbe kerülhet. Napi horoszkóp!
Sztárok
Érte rajong most az egész világ, ami nem is csoda, hiszen nemcsak hihetetlenül tehetséges, de jóképű is.