Sztárok

Erzsébet utálta Meghan esküvői ruháját: a királynő ki nem állhatta a darabot, élesen kritizálta a hercegné választását

Meghan Markle és Harry herceg 6 évvel ezelőtt a mai napon kötötték össze az életüket a windsori kastély Szent György-kápolnájában, ám nem mindenki volt felhőtlenül boldog a gyönyörű hercegné láttán.

Édesanyák, figyelem!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 30%-os kedvezménnyel ide kattintva vásárolhatók!

A konferencián jelenlévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány, valamint további értékes ajándékokkal készülünk.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Erzsébet gondja

Emberek milliói követték figyelemmel Harry és Meghan Markle esküvőjét 2018. május 19-én: a hercegné egy meseszép, Givenchy ruhában sétált az oltár elé, miután kiszállt a bordó Rolls Royce-ból a Szent György-kápolna előtt. Ez volt az a pillanat, amikor a rajongók végre megfigyelhették a ruhát, amit hónapokig készítettek Meghan számára a legnagyobb titokban. Voltak azonban olyanok, akik természetesen már korábban tudták, milyen is lesz pontosan a menyasszonyi ruha - például a néhai Erzsébet királynő, aki egyáltalán nem rajongott a fehér, 3/4-es ujjú darabért. Hogy mi volt az uralkodó gondja a ruhával, azt galériánkból megtudhatod!

Erzsébet nyilvánosan soha nem fejtette ki a véleményét Meghan ruhájával kapcsolatban, unokatestvérében, Lady Elizabeth Ansonban azonban megbízott annyira, hogy elárulja neki, mit is gondol valójában a méregdrága Givenchy darabról.
Kattints a további képekért!

Mindez még pár évvel ezelőtt történt, amikor a hercegné botrányba keveredett azzal kapcsolatban, ahogyan állítólag alkalmazottaival bánt.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Fashion&Beauty
Üdítő, szexi és merész: Ez a 2024-es nyár legmenőbb hajtrendje!
Lifestyle
A Nyilas legyen óvatos, mert balesetveszélyes helyzetbe kerülhet. Napi horoszkóp!
Sztárok
Érte rajong most az egész világ, ami nem is csoda, hiszen nemcsak hihetetlenül tehetséges, de jóképű is.