Sztárok

A 61 éves Demi Moore mindenkit túlszárnyalt a vörös szőnyegen: Bruce Willis exfelesége tetőtől talpig csillogott kék ruhájában - Fotók

A színésznő alakja egyszerűen még mindig bámulatos, kék ruhája pedig úgy simult az idomaira, mintha egyenesen ráöntötték volna. Egy biztos: őt irigyli most minden nő.

Édesanyák, figyelem!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 30%-os kedvezménnyel ide kattintva vásárolhatók!

A konferencián jelenlévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány, valamint további értékes ajándékokkal készülünk.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Káprázatosan festett

Vannak olyan nők, akik szerencsés genetikával rendelkeznek, így egyszerűen gyakorlatilag nem fog rajtuk az idő vasfoga - Demi Moore egyértelműen közéjük tartozik, hiszen a színésznő idén novemberben már 62 éves lesz, de simán letagadhatna 10-15 évet a korából. Hogy ez mennyire köszönhető a szépészeti beavatkozásoknak, az persze mint minden sztár esetében, úgy nála is kérdéses, de egy biztos: Bruce Willis exneje olyan, mintha semmit sem változott volna az évtizedek alatt. Három gyermek után, túl a 60-on is olyan alakja van, amit a huszonévesek is megirigyelhetnének, tökéletes idomait pedig rendre meg is mutatja a vörös szőnyegen, ami nem is csoda, hiszen semmi szégyellnivalója nincs. Demi a minap több hírességhez hasonlóan Cannes-ban járt, ahol több outfitben is végig vonult a vörös szőnyegen, csillogó kék ruhája azonban mindent vitt - galériánkban mutatjuk!

A Tisztességtelen ajánlat sztárja kollégáihoz hasonlóan nem hagyta ki a cannes-i filmfesztivált, ahol két csodálatos ruhakölteményben mutatta meg bomba alakját.
Kattints a további képekért!

Justin Bieber szexi exe a cannes-i filmfesztiválon járt, ahol tengerészkék, merész ruhájában vonult végig a vörös szőnyegen, és bizony nem meglepő módon minden szempár rászegeződött.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Fashion&Beauty
Édesanyja és édesapja kíséretében érkezett a 77. Tony-díjátadóra Rachel McAdams, aki az esemény apropóján egy gyönyörű, áttetsző ruha mellett tette le a voksát.
Fashion&Beauty
Üdítő, szexi és merész: Ez a 2024-es nyár legmenőbb hajtrendje!
Lifestyle
A Nyilas legyen óvatos, mert balesetveszélyes helyzetbe kerülhet. Napi horoszkóp!