Sztárok

Szőke hajjal rá sem ismerni a Szulejmán Hürrem szultánájára: a 40 éves Meryem Uzerli szebb, mint valaha - Fotók

A német származású török színésznő is tiszteletét tette a cannes-i filmfesztiválon: a kétgyermekes édesanya úgy ragyogott az eseményen, mint az igazi világsztárok.

Édesanyák, figyelem!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 30%-os kedvezménnyel ide kattintva vásárolhatók!

A konferencián jelenlévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány, valamint további értékes ajándékokkal készülünk.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

10 évet is letagadhatna a korából

Meryem Uzerlit kétségkívül a Szulejmán című nagy sikerű török televíziós sorozat tette világszerte ismertté, ahol az anyai ágon német származású színésznő az egyik főszereplőt, Hürrem szultánát alakította az első három évad során. A sorozat rajongói imádták Meryem alakítását, aki páratlan tehetséggel játszotta el a szultán szerelmét és feleségét, aki nem félt az intrikáktól, de a politikától sem tartotta távol magát: a valóságban Hürrem több mint 30 évig játszott kiemelkedő szerepet az oszmán történelemben a szultán társuralkodójaként, és gyakorlatilag összes ellenfelét legyőzte így vagy úgy. A Szulejmán című alkotás szerint Hürrem öt gyermekkel ajándékozta meg a szultánt: közülük került ki az utód, II. Szelim oszmán szultán is. 2013-ban, a harmadik évad végén Meryem váratlanul távozott a sorozatból, helyét pedig egy másik török színésznő vette át. Azóta sokan nem tudják, mi van az egykori Hürrem szultánával, és hogy hogy néz ki ma a színésznő, de galériánkat átlapozva most te is meglesheted, mennyit változott Meryem a sorozat óta!

Meryem egy nyugat-németországi városban látta meg a napvilágot 1983 augusztusában: édesapja török, édesanyja pedig német származású, a színésznő maga pedig ízig-vérig németnek vallja magát, mivel Németországban született és ott is nőtt fel.
Kattints a további képekért!

Nur Fettahoglu a szultán első asszonyát alakította a Szulejmán című sorozatban 2011-től egészen 2014 júniusáig, és bár karaktere igencsak megosztó volt intrikáinak hála, az vitathatatlan, hogy a török színésznőre nők milliói irigykedtek akkoriban szépségének köszönhetően.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Fashion&Beauty
Üdítő, szexi és merész: Ez a 2024-es nyár legmenőbb hajtrendje!
Lifestyle
A Nyilas legyen óvatos, mert balesetveszélyes helyzetbe kerülhet. Napi horoszkóp!
Sztárok
Érte rajong most az egész világ, ami nem is csoda, hiszen nemcsak hihetetlenül tehetséges, de jóképű is.