Sztárok

Diana, Katalin és Meghan a nyomába sem érhet: ő jelenleg Európa legszebb hercegnéje, stílusérzéke és tökéletes külseje párját ritkítja

Alessandra de Osmából azáltal lett hercegné, hogy 2018-ban feleségül ment a hannoveri herceghez, Keresztély Henrikhez.

Édesanyák, figyelem!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 30%-os kedvezménnyel ide kattintva vásárolhatók!

A konferencián jelenlévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány, valamint további értékes ajándékokkal készülünk.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Modellszépségű hercegné, akiért az egész világ rajong

Keresztély Henrik hannoveri herceg 1985-ben látta meg a napvilágot Ernő Ágost hannoveri herceg, valamint Chantal Hochuli, egy svájci csokoládégyár örökösének gyermekeként. Keresztély szülei aztán 1997-ben elváltak, két évvel később pedig a herceg édesapja feleségül vette Grace Kelly lányát, Karolina monacói hercegnőt. Keresztélyre aztán idővel szintén rátalált a szerelem, méghozzá a perui ügyvéd, a gyönyörű Alessandra de Osma személyében, akit 2017-ben vett feleségül, majd 2018-ban a vallási szertartásra is sor került a limai San Pedro-bazilikában. Bár Alessandráról sokkal kevesebbet hallani, mint Katalinról vagy épp Meghanról, érdemes róla is pár szót ejteni, ugyanis Európa egyik, ha nem a leggyönyörűbb hercegnéjeként tartják őt számon, nem véletlenül: igazi természetes szépségről van szó, aki modellként is megállná a helyét. Galériánkban mutatjuk, kiről is van szó!

Alessandra, vagy ahogyan barátai és közeli ismerősei is becézik, Sassa 2005-ben ismerte meg leendő férjét, Keresztélyt, amikor a herceg épp a nő szülővárosában nyaralt.
Kattints a további képekért!

Meghan Markle és Harry herceg 6 évvel ezelőtt a mai napon kötötték össze az életüket a windsori kastély Szent György-kápolnájában, ám nem mindenki volt felhőtlenül boldog a gyönyörű hercegné láttán.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Fashion&Beauty
Édesanyja és édesapja kíséretében érkezett a 77. Tony-díjátadóra Rachel McAdams, aki az esemény apropóján egy gyönyörű, áttetsző ruha mellett tette le a voksát.
Fashion&Beauty
Üdítő, szexi és merész: Ez a 2024-es nyár legmenőbb hajtrendje!
Lifestyle
A Nyilas legyen óvatos, mert balesetveszélyes helyzetbe kerülhet. Napi horoszkóp!