Sztárok

Kamilla retteg: Károly mit sem törődik felesége félelmével, ezúttal nem tesz a királyné kedvére

Kamillát rendkívül megviselték az elmúlt évek, ám ezt a királyné nem mutatja: nem reagált Harry vádjaira, melyeket a herceg könyvében, a Spare-ben fogalmazott meg, ahogyan Károly felesége azt sem tárja a nyilvánosság elé, hogy jelenleg milyen aggodalmak gyötrik.

Édesanyák, figyelem!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 30%-os kedvezménnyel ide kattintva vásárolhatók!

A konferencián jelenlévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány, valamint további értékes ajándékokkal készülünk.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Hiába kérleli urát és parancsolóját, Károly nem engedelmeskedik

A brit királyi család nehéz éveken van túl: elsőként Fülöp herceg hagyta itt a földi világot, majd jött Harry és Meghan kiválása a családból, aztán Erzsébet királynő hunyt el. Időközben András herceg szexbotrányával is meg kellett birkóznia a famíliának, ahogyan azzal is, hogy a sussexiek egy interjúban, valamint egy Netflix-sorozatban, illetve egy botránykönyvben fogalmaztak meg a palotával szemben olyan vádakat, melyek rontottak az uralkodócsalád imázsán. Idén év elején aztán robbant a bomba: elsőként az derült ki, hogy Károly rákbetegségben szenved, majd jött a bejelentés, hogy Katalint is megtámadta a gyilkos kór. Nem meglepő tehát, hogy jelenleg a család pillérje Kamilla és Vilmos, akik próbálnak minél több feladatot ellátni, míg Károly és Katalin a gyógyulásra koncentrálnak, habár az uralkodó újabban egyre több nyilvános szereplést vállal. Kamilla azonban retteg: a királyné jelenleg legnagyobb félelmét próbálja legyűrni, ám férje nincs ebben túl nagy segítségére...

Kamilla legnagyobb félelme az, hogy elveszíti férjét, Károly királyt, aki a királyné szerint még betegen is túlhajszolja magát, ez pedig ronthat állapotán.
Kattints a további képekért!

Meghan Markle és Harry herceg 6 évvel ezelőtt a mai napon kötötték össze az életüket a windsori kastély Szent György-kápolnájában, ám nem mindenki volt felhőtlenül boldog a gyönyörű hercegné láttán.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Lifestyle
Nincs is annál tökéletesebb és gyorsabb reggeli, ha az ember összeüt egy rántottát. Azonban nem mindegy, hogy milyen technikával készíted el.
Egészség
Rengeteg étel van, ami a rák nagy ”ellensége”, de a magyarok egyik kedvenc alapanyagáról kevesen gondolnák, hogy rajta van ezen a listán.
Utazás
Légitaxik repkednek majd az égen a párizsi olimpia alatt.