Sztárok

3 étel, amit a brit királyi család tagjainak tilos fogyasztania

Rengeteg szabály és előírás határozza meg a brit királyi család életét, de gondoltad volna, hogy vannak olyan ételek is, melyeket egyenesen tilos fogyasztaniuk?

Édesanyák, figyelem!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 30%-os kedvezménnyel ide kattintva vásárolhatók!

A konferencián jelenlévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány, valamint további értékes ajándékokkal készülünk.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Nyomós oka van

A brit királyi család étkezési szokásai mindig is kivételesek és figyelemre méltóak voltak. Bár a világ legfinomabb ételeihez is könnyen hozzáférnek, mégis akad néhány fogás, melyeket szigorúan kerülnek a királyi eseményeken és körutakon. Az egykori királyi szakácsok és a királyi család tagjai szigorúan betartják ezeket a szabályokat, amelyek részben az ételmérgezés kockázatának minimalizálását, részben pedig a királyi etikett betartását szolgálják. Kíváncsi vagy, mely ételekről is van pontosan szó? Olvass tovább, eláruljuk!

Fokhagyma Az egykori királyi szakács, John Higgins, egyszer elárulta, hogy a Buckingham-palotában bizony használnak fokhagymát. Ez a szabály, amely elsősorban a királyi események és állami bankettek alkalmával érvényes, 2018-ban Camilla királyné által is megerősítést nyert. Amikor a MasterChef Australia egyik epizódjában megkérdezték a tiltott királyi ételekről, Camilla azt mondta: „Nem szeretem ezt mondani, de a fokhagyma. A fokhagyma tabu." Ennek a hátterében főként az etikett húzódik, hiszen a különféle eseményeknek a résztvevők általában sokat beszélgetnek egymással, így valószínűleg senki számára nem lenne túl kellemes fokhagymát fogyasztani.
Kattints a további képekért!

A bírálatok után Kamillának nem volt más választása, mint változtatni egy nagyot öltözködésében, hogy kevesebb kritika érje őt a ruhák miatt, melyeket visel.

Leadfotó: Getty Images, forrás: mirror.co.uk

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Utazás
Légitaxik repkednek majd az égen a párizsi olimpia alatt.
Lifestyle
Nincs miről beszélni, ha a cuki állatkerti lakó megjósolta, akkor valószínűleg biztos a győzelem. A németek azonban teljesen máshogy látják a dolgot.
Lifestyle
A probléma az, hogy az alkalmazások megint bekerültek a Play áruházba, szóval bárki letölthette őket. Nagyon veszélyesek, szóval azonnal meg kell tőlük szabadulnod!