Sztárok

Nem véletlenül tiltották el Katalin hercegnét ettől a sporttól: Veszélyes lenne számára, ha mégis bevállalná

Akik figyelemmel kísérik a brit királyi család életét, valószínűleg tudják, hogy Katalin hercegné imád sportolni. Mozgásszeretete ellenére viszont a hercegnének bizony le kellett mondania egy óriási álmáról, miután a királyi család tagja lett.

Édesanyák, figyelem!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 30%-os kedvezménnyel ide kattintva vásárolhatók!

A konferencián jelenlévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány, valamint további értékes ajándékokkal készülünk.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Le kellett mondania álmáról

Nem titok, hogy Katalin hercegné bizony nagyon sportos és óriási versenyszellem jellemző rá. Több sportban férjét, Vilmos herceget is kenterbe veri és új sportokat is előszeretettel próbál ki. Kevesen tudják viszont, hogy bizony a sportolást illetően is akad némi szabály, amelyekhez tartaniuk kell magukat a királyi család tagjainak, ennek következtében pedig Katalin arra kényszerült, hogy búcsút intsen egyik legnagyobb álmának, mégpedig a maratonfutásnak. Ha kíváncsi vagy, miért nem indulhat maraton futóversenyen a hercegné, olvass tovább!

A sportos hercegné régóta dédelgetett álmai közé tartozott a maratonfutás, korábban elismerte, hogy szívesen részt venne az évente megrendezésre kerülő 42,195 kilométeres versenyen. Ennek azonban egy nagyon fontos tényező áll az útjában, ezért a hercegné valószínűleg sosem fog részt venni a versenyen.
Kattints a további képekért!

A kis Lajos és Harry nagyon sok mindenben hasonlítanak egymásra, és mint kiderült, van egy közös szenvedélyük is, ami Katalinnak egyáltalán nem tetszik.

Leadfotó: Getty Images, forrás: mirror.co.uk

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...